• büyük şeyler hedeflemeyen, hedeflediğine de ulaşan komik ve eğlenceli film.

    --- spoiler ---
    dünyanın en itici çocuklarını bulup oynatmışlar o konuda bir sıkıntı yok. hele ingiliz aksanı yapan kızı alıp dövesim geldi, ki sanırım amaçladıkları da buydu.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---
    kilo vermek ve dahi vücudunu şekle sokmak için kasan 25-30 yaş arası kadınların bu filmi şimdilik izlememesi gerekiyor bence. önümüzdeki 1 ay boyunca boğazımdan su hariç hiçbir şey geçmeyecek lan. lanet olsun!
    --- spoiler ---
  • çok uzun zamandır yapmak istediğim fakat imkan bulamadığım tek başına sinemaya gitmek eylemini sonunda gerçekleştirebildiğim filmdir. yanında şekerli mısır da iyi gitti hani..
  • zohan'dan sonra en çok güldüğüm film. baştan sona güldüm diyebilirim. ayrıca adam sandler gene süper muhabbet ediyor. bu adamın muhabbetini seviyorum. doğaçlama havasını hiç kaybetmiyor. belki de gerçekten doğaçlamadır. hazır cevaplık üzerine ondan iyisi az. jennifer aniston mükemmel gözüküyor ve şahane oynamış. iki ufaklık haricinde bir de alman aksanlı koyun satıcısı rolünde olan elemanın oyunculuğuna şapka çıkardım. aynı eleman* zohan'da zohan'ın çaktığı yaşlı hatunun oğlu rolünde oynamıştı. adam sandler'ın fiks bir ekibi olmasını ve hep onlara uygun bir takım roller yaratmasına bayılıyorum.
  • en başından sonuna kadar eğlence barındıran müthiş bir film. 87 doğumlu brooklyn decker gözleri kamaştırıyorken jennifer aniston yine her zaman ki gibi sevimli. ve tabii ki adam sandler yine komik.
  • bana bir adam sandler hayal kırıklığı daha yaşatan film. hala, inatla onun o eski komedilerinden birini icra edebileceğini hayal ederek, her filmini heyecanla izlemeye başlıyorum ama sonrası boş.
  • jennifer ablamız film sayesinde "ben daha bitmedim" mesajı vermeyi başarmıştır.
  • beklediğimden iyi bir filmdi ve bazı sahneleri yeterince güldürdü. ayrıca böyle hawaii gibi tatil beldelerimizde geçen filmler hoşuma gidiyor, bunu anladım. (bkz: forgetting sarah marshall)

    film adam sandler filmi olunca sonunda bekledim ki: "aile her şeyden önemlidir", "hayatta en önemli şey sevgidir" falan gibi bir mesajla bitsin, ama öyle olmadı iyi oldu.

    yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, tamam jennifer aniston "hala" güzel kadın, hoş kadın ama biraz da ilerleyen yaşı sebebiyle brooklyn decker'ın yanında çok ezildi. yalandan bir bikini sahnesi falan ekleyip, ezdirmemeye ve çaktırmamaya çalıştılar ama yapacak bir şey yoktu. güzellik böyle bir şey işte, bugün var yarın yok ama başkasında var.

    neyse fena film değildi yani...
  • tam ikisinden de vazgeçebileceğimiz zamanlarda, jennifer aniston ve adam sandler'in birlikte inanılmaz bir uyum yakaladıkları hoş film. jennifer aniston'un küçük kızı rolünü oynayan bailee madison bayağı kahkahalar attırıyor.
  • film olarak bakıldığında elde kalır bi senaryo ve oyunculuk olmamasına rağmen hoşça vakit geçirmenizi sağlayabilecek, yer yer kahkaha bile attıran eğlenceli, tipik adam sandler esprileriyle süslenmiş film..

    ayrıca filmde oynayan brooklyn decker isimli hanım kızımıza da laflar hazırladım.. diğer hatun oyuncular nicole kidman ve jennifer aniston'ı bile solladı muhteşem güzelliğiyle... insanın morali bozuluyor... gerçekten başarılı...
hesabın var mı? giriş yap