• bugün yayına başlayan super fm müzik platformu
  • http://karnaval.com/ adresinde barınan büyük müzik platformu yeni birşey,radyonun görüntülüsü( şerefsizim ben düşünmüştüm..) metro fm,süper fm,joy fm,joytürk,radio mydonose gibi radyoların içinde barındığı icad ... aferim çocuklara yapmışlar...!
  • beni depresyondan kurtaran radyo kanalı. ofiste açılıyor netekim.
    ayrıca şarkıların sanatçıların adı falan yazıyor, böylelikle nakarattan söz çıkartıp googlelama dönemim de geride kaldı. oh.
    reklam olsun, alsın götürsünler istiyorum.. plaza kölelerini mutlu etsinler istiyorum.
  • dinlediğimiz şarkıyı favorilere ekleme seçeneği istediğim platform. dinliyoruz, adını görüyoruz, sonrakini görüyoruz süppper fakat bir de kenarda tutabilsek bu şarkıları çok güzel olacak.

    (bkz: burdan yetkililere sesleniyorum)
  • facebook üzerinden yorum yaparak şarkı isteyen insanların olduğu kullanışlı müzik platformu. abicim zaten elinin altında internet var, oraya şarkı adını yazana kadar yaz youtube'a fizy'e çalsın. fantezin nedir?
  • yapmış oldukları karnaval player'ı ile bünyesinde barındırdığı tüm radyoları winamp'tan dinleme seçeneğini kaldırıp durmaksızın kendi reklamlarını döndüren web sitesi. hayır yani ben mecbur muyum web'den girip sizin player'ınızdan dinlemeye, tamam player yap hobi olarak yine yap ama niye dokunuyosun insanların winamp'ına, media player'ına. radyodan soğutmasanıza insanı.

    umarım bu konuda geri dönen birileri olur, zira çok doluyum sözlük.
  • (bkz: #29893344)
  • (bkz: zeplin)
    (bkz: retrotürk)
  • radyodan sonraki en büyük icat gibi iddalı bir sloganı olsa da harika bir icat. lakin şöyle bir şey var, diğer radyoda ne çalıyora bakıyorum, o da güzel bu da güzel derken şarkıdan şarkıya geçiyorum, maymun iştahıma yenik düşüyorum. sağ taraftaki google play logosunu görünce heyecanlandım lakin yakında yazısını görünce neyse diyip iç geçirdim. radyo geçişlerinde reklama falan da denk gelmedim henüz. ya kaldırdılar ya da giriş yapmadım takılıyorum diye ürkütmek istemiyor.
  • radyoların ortak yayın yaptığı bu platformda çalmakta olan şarkıyı söyleyen kişi hakkında da bilgi veriliyor. dün akşam mehmet erdem'den herkes aynı hayatta çalarken biyografisinde asıl adı ercan mehmet erdem yazıyordu. bilgiler bildiğin behzat ç. nin senaristi olan ercan mehmet erdem'e. madem bir iş yapıyorsun doğru yap dedirtiyor insana. google'a yazıp copy paste yapsan bulursun, bu kadar karmaşık hale getirmenin ve yanlış yayın yapmanın özrü ne olabilir?

    bu da kanıtı;

    http://a1211.hizliresim.com/13/4/flykq.jpg

    http://a1211.hizliresim.com/13/4/flynl.jpg
hesabın var mı? giriş yap