• beykoz, mahmut sevket pasa koyu cikisinda yer alan kacis mekani. ister bungalovlarda kalin, ister terasta oturun. yirmi dakika uzakliktaki igrenc sehirden milyonlarca kilometre uzaktaymiscasina mutlu olunabilecek ender yerlerdendir.
  • trabzon un macka ilcesine on yedi km. uzakliktaki, beykoz daki kulindag a da isim babaligi yapan mekan.
  • bizans kalıntılarının keşfedilebileceği doğa harikası mekan.
  • bungalovların yanısıra kamp yapmak isteyenler için kamp alanı da mevcut. fakat gerçek bir kampçı için medeniyete bu kadar ulaşılabilir bir yerde kamp yapmak kampçılık ruhuna uygun bulunmayabiliyor. onun yerine "kalma parası vermeye ne gerek var abi, çadırda yatarız işte" konseptli bir plan dahilinde kamp alanından faydalanılabilir.
  • buradan mekanın özelliklerini detaylıca inceleyebileceğiniz, baharın ilk güzel pazar gününü keyifle geçirdiğimiz, ilk amele yanıklarımızı edindiğimiz üstüne bir de güneşten çarpıldığımız mekan.
  • haftasonu özenli bir kahvaltıyla karşılaşmak isterseniz, gazetelerimizi alalım yeşilin tonlarına bakalım, arkadaşlarımızla kendimizi mutlu hissedelim derseniz, hiç tereddüt etmeden gidebileceğiniz mekan. anayoldan girişi çok belli belirsiz, küçük ahşap tabelaya dikkat ediniz.
  • ağaç evlerin dışında kamp alanı da şahane olan, restoranttaki yemekleri pek bi leziz olan yer.
    hele sahibi deniz hanım...
    ona diyecek söz yok, gidin görün.
  • istanbul'a bu kadar yakın..
    ama bu kadar uzak..

    sığınak..
  • 20 dakika ötesindeki cehennemin en ufak bir izini taşımayan safi doğal güzellikler diyarı.

    fatih sultan mehmet köprüsü'ne gider gibi devam ederken kavacık'a sapın, yol ikiye ayrılır, sağ taraf kavacık merkeze gider, siz düz gidin. "riva polonezköy acarlar" yazar tabelada. sonra riva oklarını takip ederek devam edin. sağınızda en son acarkent'i göreceksiniz. oradan bi 7-8 dakika sonra sağ tarafa tabela gelecek "m.şevket paşa köyü" diye. oraya girdikten 2-3 dakika sonra köyün merkezline geleceksiniz. orada bi durun. bi marketle manav karşılıklı durur orada.

    marketten sigara gazete vs. aldıktan sonra manavdan da kelle başı birer parça gibi karışık meyve alın. arabaya dönün, 3-4 dakika daha devam edince sola doğru minnacık bi ahşap tabela göreceksiniz. kulindağ tabelasıdır o, oradan girin. birinci viteste ve 10 km hızla gidin devamını, çünkü yol felaket bozuk. altı yere çok yakın bi arabayla giderseniz oracıkta kalma ihtimaliniz var. dikkat edin.

    sonra mekana girin, yiyin için, kitap okuyun, ders çalışın, uyuyun, kağıt oynayın...artık aklınıza ne gelirse.

    mekan o kadar şahane ki, dönüşünde sanki 1 haftalık yazlık tatilinden dönüyormuş gibi tatil yorgunluğu oluyor insanın üstünde. istanbul'un üstünüze geldiği anlarda daha yakın bi kurtuluş henüz bulamadım.

    "herkesin arabası mı var lan öküz" diyecekler için not: 136 numaralı hat.
  • pazar günleri kalabalık olmadığından geniş geniş kahvaltı yapılabilecek yeşil mekan. haftasonu kalmalı organizasyon yapılırsa tadından yenmez.
hesabın var mı? giriş yap