*

  • önünde eğilip saygıyla şapka çıkarttıran açık parfüm sitesi. nereden bulmuşlarsa 40 sene öncenin parfümleri bile var kendilerinde. gerçi açık parfüm denemez; piyasadakiler gibi vidalı değil pompaları, kutulu parfümler gibi kapalı yapmışlar. kokular da gayet başarılı; hem orijinale çok yakın, hem de hızlı gönderebiliyorlar. inşallah zamanla piyasa olup bozulmazlar..
  • orjinal parfüm varmış gibi gösterip, ucuz fiyatlar gösteren ancak "ürünün stoklarından bulunmaması" yüzünden sizi açık parfüme yönlendiren site. tüketiciyi yanıltan ilginç bir parfüm sitesiymiş.
  • ne kadar kötü olabilir ki beğenmezsem tuvalete sıkarım deyip ilk açık parfüm alışverişimi yaptığım; parfümler elime geçince müdavimi olduğum site. adı üstünde parfüm evi. bu kadar çeşit ellerinde yoktur demeyin. gıcıklığına kıyıda köşede kalmış kokulardan aldım. o yok, bundan verelim diyecekler diye beklerken, iki gün sonra aldığım ürünler elimdeydi. üstelik hediyesi ile. hediye kokunun ne olduğunu söylemediler ya, alacakları olsun. özelmiş güya:) özel mi bilmem ama güzeldi.
  • gaza gelip ilk alışverişimi yaptığım sitedir. sipariş elime ulaşınca yorumlar eklencektir.

    ekleme: ürünler geldi. siparişi gece vermiştim. sabahına kargoya verildi. an itibari ile elime ulaşmış bulunmaktadır. kokuları gayet güzel düzenlemişler. kalıcılık yorumlarını daha sonra eklerim.
  • ilgili siteden alışveriş yapacakken sözlükte bu kadar bile yorum yoktu, risk budur diyerek sipariş verip çok beğendim, en son 4 tane daha sipariş verdim toplamda 7 ayrı parfüm sipariş ettim 4 tanesi orjinali ile birebir kokulardı, iki tanesi orjinalinden çok daha iyi kokuya sahipti garip bir şekilde, 1 tanesini de iki kez sipariş verdim biri birebir aynıydı ancak son siparişim kolonya gibiydi aynı kokunun.. bir standart yok sanırım.. ancak genel olarak çok çok memnun kaldım ürünlerinden.. 200ml orjinal parfüm bu siteden aldıklarım yüzünden atıl duruyor öyle
  • daha önce doldurma parfüm kullanmışlığım var. orjinale yakınını çok gördüm. buradaki yorumları da okuyup tam 3 tane parfüm aldım. hepsi de vasat ötesiydi. ilk sıkıldığında parfümün kokusundan çok etil alkol kokusu alıyorsunuz. kalıcılık desen yok. buradaki yorumlara bakınca ''acaba millete para mı veriyorlar reklam için'' diye düşünüyor insan.

    para alanları ortaya çıkmış (bkz: #32287899)

    hala iddia ediyorum parfümleri çok kötü. isteyene ücretsiz gönderebilirim. ben kandım eller kanmasın.
  • ahahaha ben buna gülüyorum.

    sol framede görünce tıkladım, yorumları ve reklamları izledim. ardından siteye girdim, avon parfümü bile koymuşlar, onu da tıklayınca elimizde yok sizi similar marka bilmemne parfüme yönlendiriyoruz. chanel coco noir'a tıklıyorum stokta yok sizi similar marka bilmemne kokusuna yönlendiriyoruz. böyle garip bir site.

    biz de yedik.

    zöge: sanki yalan söylüyorum parfümeviciler :)
  • evet sözlükte böyle yorumlar görmek benide reklam için paramı veriliyor diye düşünmeye sevk etmedi değil , ama ben hem orjinal hem açık parfümlerin bir çoğundan kullanmış biri olarak parfümlerin bu sitede gayet başarılı olduğunu , ayrıca şişe ,paketleme ve kargo süresinin mükemmel olduğunu söylemeliyim.

    site tasarımına gelince eleştirenleri anlamadım açıkçası bence gayet akıllıca düşünülmüş site zaten orjinal parfüm satmıyor dolayısıyla böyle bir sistem kurmuş adam vay efendim şu parfümün kodu neydi? bu kod hangi parfümdü ? diye düşünmüyorsun. hangi parfüme bakıyorsan giriyorsun listeden hoop açık parfümüne ulaşıyorsun. adam zaten ben orjinal parfüm satıyorum diye iddaa etmemişki.

    ''açık parfüm orjinaliyle birebir olurmu yaa hayatta kullanmam '' diyen kişikliklere bir şey denirmi bilemiyorum bazıları birebir , bazıları yakın, bazıları dahada iyi ve kalıcı oluyor... o senin marka takıntın , beynindeki ur !
  • kesinlikle burada okuduklarıma dayanarak 8 adet parfüm sipariş ettiğim ki 4 adedi mevcutta orjinalleri bulunuyor ve sonuç hüsran kalıcılık vasatın 10 km ötesinde,koku kalitesi ise sanki hiçbiri çok ünlü markaların parfümleri değil de yeni açılan merdiven altı kozmetik firmasının yeni çıkardığı parfümler gibi...çok iyi bir doldurma parfümcü biliyorum ve hatta orjinalle rahatlıkla dans eder...adını vermiyorum aman reklam olmasın!...
  • reklam kampanyası slogan yarışmasına katıldığım sitedir. kazanırsam parfümlerimi kimseye vermem. şimdiden söyleyeyim.
hesabın var mı? giriş yap