• antalya'da yıllardır war olan rock bar. ilginc merdiveni, yaz turisleri, canli muzik ve soguk bira en onemli ozellikleri. en chok takildigim mekan.
  • kaleiçinin en berbat barı, neden yedi, sekiz senedir oraya takıldığım sorusuna asla cevap veremedim.
    bir ara sokağı ortasına kadar kaplayan makaralı bir merdiveni vardı, araba geçecekse eğer, aşşadan badigard bi anahtara basıyor, barda bir ampul yanıp sönmeye başlıyor. barmen gidip merdiveni kaldırıyor. ilk takılmaya başladığımda merdiveni elle indirip kaldırıyorlardı, sonra makara diye bişeyin var olduğunu öğrendiler. para kazanmaya başladılar ve makarayı elektrik motoruna bağladılar. tavanı yumurta folu gibi süngerle kaplı. sahnesi var bide küçücük; grup zor sığıyor
  • büyükçe bir baltayla (geartaxe felan) içeri girip rastgele bir sürü insan katletme dürtümü canlandıran ama nedense hala gidip takıldıgım lanet mekan bu dürtüye uysam ölen adamların hepsi cehenneme gider (aklıma gelmişken mesci'nin başka bi yerde takıldıgını ne gördüm nede duydum)
  • "do you know what might look better on your nose?"
    "???"
    "the bar".....bammm

    (bkz: full throttle) (bkz: lucasarts)
  • iki bira bir kahve içip parasini ödemeyi unuttugumuz,terasinda antalyanin ilk ve son gecesini ya$adiigmiz öylesine biyer.the bar nerde die sorduğumuz her kişinin ''zibar mi''$eklinde sormasi da asaplari ayricana bozmuş hayır karde$im peltek diiliz hamdolsun ''the bar'' dememize sebebiyet vermi$ ve bizleri zıbar daha mi guzel yoksa $eklindeki dü$üncelere gark etmiştir.
  • bulunduğu küçük sokağın ismide kendine yaraşır bi şekilde karanlık sokaktır.
  • kurban bayrami tatilinde yeni dizaynini gorup sasirdigim ama takdir ettigim rock bar.ama eskiden var olan, 12 eylul korulugundan araklanmis tahta aile boyu piknik masalari da ayri bir tat katiyordu.
  • milliyet binasindaki icki icme, dedikodu yapma mekani...
  • salas bar havasi vardi ne guzel ama eskide kaldi. daha rahat ve genis bi yer bulup oraya tasindi.
  • ilk gittiğim, ilk sarho$ olduğum, ilk kustuğum rock bar. eskiden amerikan apartmanlarının kalkıp inen yangın merdivenleri gibi kalkıp inebilen -uzay gemisi kapısını andıran- bir merdiveni vardı, $imdi eski yerinin bulunduğu sakağın sonunda iki katlı geni$ bir mekandalar ve o merdivenden sarho$ken dü$me korkusu yok. antalya'nın bu en eski rock barında ossye çalı$maz, gece yarısına kadar içerdik. yıllardır gideriz -anıları vardır vazgeçemeyiz- nitekim artık çıkan gurupların çalacakları parçaları sırasıyla sayabilmemiz bize her gidi$imizde pi$manlık uyandırır. (emrelerin gurubu gitti deği$en bir $ey olmadı). siyah saçlı bir barmaidin gelmesiyle müzik kalitesi deği$iverir pink felan çalmaya başlar. biz de küfrederiz.
hesabın var mı? giriş yap