• --- spoiler ---

    genç bir kadın olan megan reed, eski bir polistir. çok sevdiği mesleğini ardında bırakmış olmasının sebebi ise geçmişte mücadele etmek zorunda kaldığı ağır madde bağımlılığıdır. rehabilitasyona giren ve aylarca sarfedilen emeğin ardından kendini toparlamayı başaran megan, artık bağımlılığından kurtulduğu hastanenin geceyarısı vardiyasında bekçi olarak çalışmaktadır. megan işe başladıktan bir süre sonra hastane morguna vahşice öldürülmüş bir kadın cesedi getirilir. bu ceset bie şeytan çıkarma ayininde hayatını kaybeden hannah grace'e aittir. cesedin gelişiyle birlikte garip ve ürpertici deneyimler yaşamaya başlayan megan, parçalanmış olan bedenin acımasız bir şeytani güç tarafından ele geçirilmiş olabileceğinden şüphelenmeye başlar. kilit altındaki binada tek başına olan genç kadın, hayatta kalabilmek için tüm gücünü kullanmak zorundadır...
    başrollerini shay mitchell ve kirby johnson'ın üstlendiği korku filminin kadrosunda stana katic, grey damon ve nick thune da yer alıyor. amerikan yapımı korku filminin yönetmenliğini ise diederik van rooijen üstleniyor. senaryosunda brian sieve'in imzasının bulunduğu korku filminin yapımcılığını ise todd garner ve sean robins ikilisi üstleniyor.

    --- spoiler ---
  • ben bu bölüm sonu canavarlarının (ecinni) elalemin bedenini ele geçirip geçirip bir de girdikleri bedeni beğenmemelerini anlayamıyorum. maşrapayla kutsal su döküyorsun, vay efendim "fahişe kızını ele geçirdim" vay efendim "sigorta girişi yapılmamış çocuğun sonsuza kadar benim"... onlar mı dedi de "al şeytan, bu benim bedenimdir, dilediğinizce girebilir, kafamı baykuş gibi döndürebilirsiniz" diye? kime, neyin hakaretini ediyorsun şeytan efendi? madem hakaret edecen, ne giriyon en başta.

    "when you die, you die" diyerek, dini görüşlerini, filmin fragmanında dahi korkusuzca tekrarlayan megan, düşen bir uçakta ateist olmaz sözünün kanıtı niteliğinde olaylarla baş etmeye çalışıyor. haaa, n'oldu megan, var mıymış cin, var mıymış iblis?!!!! kitab-ı mukaddes 1 atayizim 0.

    megan, kim kardashian'ın halefiymişçesine kontürü bastıkça basmış. ölüleri, yattıkları yerde kıskandırmak istemiş herhalde. ben olsam, şeftali tonunda bir allık sürerdim. maksat, daha canlı görünmek, ahı ahı. megan'ın bu ikircikli hareketi ve tanrıtanımaz küstahlığı dolayısıyla; megan 1 ölüler 0. highlighter kullansaydı, galibi mutlak sayılacaktı.

    ortaokula giderken, ankara, konya ve nevşehir'i kapsayan bir okul gezisine katıldım. otobüs afyon'a geçtiğinde oralardan bi yerlerden mükemmel bi sucuk aldım, sonra o sucuğu şerefsizin biri çaldı. umarım yerken hık diye gebermiştir. ha ne diyordum ben, evet; bizi mevlana türbesi'ne götürdüler. ayakkapları çıkardık, elimizde fotoğraf makineleriyle geziyoruz. derken, adamın biri gelip bana "sen şimdi fotoğraf çekiyosun ya. o fotoğrafların hiçbiri görünmeyecek, makinenden silinecek. işte allah'ın hikmeti." dedi. allah 1 fotoğraf makinesi 0 sjdjdjjdd. korkudan elim ayağım titredi. hayvanın evladı, ne korkutuyon çoluğu çocuğu?! yüce rabbim çok büyüktür, flash'ı sevmez. neyse, allaşkına şu filmlerde içine cin kaçtığı düşünülen insanların fotoğrafının çekilememesi saçmalığını bırakın. benim cinim işini bilir, vogue'a kapak olur.

    the autopsy of jane doe ve the exorcism of emily rose severleri asla ve kat'a tatmin etmeyecek bir film. malum gerilim sahneleri dışında çok sıkıldım, hannah grace benim de canımı alaydı dedim.

    --- spoiler ---

    - hannah grace'in megan'a yaptığı şu "ölmedim ipneler" hareketini ben, sırtımı kütletirken yapıyorum. insan çok rahatlıyo valla, çatır çutur.

    - sen ne korkunç bi iblis türüymüşsün, yan etkin heterokromiymiş, hele hele aklım durdu. başka bi şey bulamadınız mı? çok mantıklıymış kardeş. iblisler, bi gözümüzü mavi, diğerini kahverengi yapacaksa ben varım.

    come and get meaakskslsğdhhh!!!! (savunmasız bir anımda yakalandım, gülmekten geberiyordum)
    --- spoiler ---
  • the autopsy of jane doe adlı filme epey yakınsayan konusu var. ancak ondan daha az korkunç sayılır. sonu da bir şeye benzememiş zaten kötü bir film kısacası.
  • kadavra adıyla 15 mart’ta vizyona gireceğimiş.

    filmin gereksiz uzunluktaki adını kadavra olarak kısa ve öz türkçeleştirenlere helal olsun valla..
  • biz dünyanın en dandik web sitelerine dahi kayıt olurken şu mesajla karşılaşalım: şifrenizde en az 1 büyük harf, 1 küçük harf, 1 rakam ve 1 özel karakter bulunmalıdır.

    --- spoiler ---

    megan hanım koskoca polis database'ine eski sevgilisinin ismini soyadını yazsın, şifre de sadece megan olsun.*

    --- spoiler ---
  • 2 defa izleme fırsatı bulduğum psikolojik gerilim filmi. shay mitchell’i fragmanda izlediğim kadarıyla adli tıp uzmanı zannetmiştim fakat filmde morg bekçisi çıktı malesef. bir morg görevlisine normalde bu kadar önemli ve detaylı görevler veriliyor mu diye merak etmedim değil. jumpscare dışında bir olayı yoktu , sıradan bir film.
  • feldschlösschen'in sponsorluğunda gerçekleşen cumartesi korku gecesinde izlenmiş, dabbe'nin, ammar tarikatı'nın şeyhlerinin, siccin'in toplanıp, arada şeytanî sesler çıkarmaktan vazgeçmemek suretiyle kif kif güldüğü yapım.

    iki "felâk ve nas" okunsa kıyın kıyın kaçacak iblislerin, güzelim boston kentinin belli ki akp'nin "şehir hastaneleri" kapsamında inşa edilmemiş béton brut hastanesinin alt katlarında tüm gece hiç sıkılmadan bilek kırmak, çarmıha germek, boğaz kesmek ve sâir yöntemlerle "dinlene dinlene" insan katlettiği, şeytan da olsa şeytanîliğini sorgulamaktan uzak bir yaratığın vahşetinden ibaret film.

    nitekim, insana kötü film izleme konusunda bir imtihandan daha mes'ut ayrılma dışında hiçbir şey vermeyen film.
  • fragmanına aldanıp, izleme gafletine düştüğüm gerilim - korku filmi.
    (bkz: spoiler)
    'olaylar gelişsin, ortalık karışsın' diye beklerken film bitiyor, veya uyuya kalıyorsunuz. başrol kadın dışında ki herkes, dünyanın en yüzeysel adamı modunda. yan karakterleri izleyip, iyi mi, kötü mü fikir sahibi olmaya çalışırken, öldüklerini görüyorsunuz. korkutmayı umdukları sahneleri, en az 500 kez başka filmlerde gördüğünüz için, korkutma konusunda tatmin olmuyorsunuz. vaktinizi harcamayın derim.
  • kişiye hiçbir şey kazandırmayan kötü bir korku filmi.

    zaten son yıllarda iyi bir korku filmine denk gelmek mümkün değil. tamamen alışkanlıktan ötürü izliyorum böyle filmleri.
  • =idiot mode on=
    cavanar kadını beyendiyim filim
hesabın var mı? giriş yap