• futbol kariyerine beşiktaş'la başlayacağını düşündüğüm stoper. ekşisözlük gibi neredeyse fm database'ine yaklaşan bir platformda kendisiyle ilgili herhangi bir bilgi yer almaması adamın kariyerini ortaya koyuyor sanırım.

    geçen sezon slovan liberec'ten udinese'ye 500.000 euro karşılığında transfer olmuş. tahmin etmek kolay ki bekleneni verememiş (bu fiyattaki bir adamdan seria a'da ne beklersin ki zaten).

    bu aralar beşiktaş'la adı geçiyor. dino drpic transferi de adamın popo görüntüleri nedeniyle iptal edilince bir de...

    not: baktım da, bu sene udinese'de hep ikinci yarılarda oyundan çıkmış. bazı maçlarda devre arasında çıkmış bazı maçlarda 60'a kadar dayanmış. toplamda da 13-14 maç oynamış. manyak mı lan bu udinese teknik direktörü? adam hazır değilse oynatma, hazırsa bırak 90 dakika oynasın. ne iş anlamadım

    (bkz: ukte)
  • 13.09.1980 doğumlu, boyu 1.81 cm olan futbolcu. beşiktaşın zaten kısa olan defansına bir kısa adam daha gelecek gibi görünüyor.
  • beşiktaşla anlaştığı söylenen çek savunma oyuncusu.
  • yaklaşık iki yıldır vestel manisaspor'un alacağı söylenen, şimdi de vestel grubunun desteğini çekmesiyle mali yönden zayıflayan manisa temsilcisinin renktaşı beşiktaş'a pazarlanan çek savunma oyuncusu. muhtemelen iyi oyuncudur ama bir adam ısrarla gündeme getirilmez be kardeşim! var bir menajer oyunu diyorum...
  • futbola dukla pribram takımında başlayan, daha sonra sırasıyla petra drnovice, slovan liberec ve udinese takımlarında forma giyen savunma oyuncusu. 4 kez milli olmuştur.
  • beşiktaş'ın tam 4.500.000 euro bonservis bedeli karşılığında udinese'den transfer ettiği futbolcu . zapo da senelik 750.000 euro garanti para alacak .
  • "daha gecen sene slovan liberec'ten udinese'ye 500.000 euro'ya transfer olmus ve bu sene icersinde hepi topu 11 mac oynamis 27 yasinda bir adamin degeri nasil bir anda 4.5milyon euro'ya firlar ulan!?" diye kendinize soruyorsaniz sizi hemen soyle alalim -> (bkz: yildirim demiroren), (bkz: besiktas in gudik transfer politikasi)

    ha iyi oyuncudur, kotu oyuncudur orasi ayri ama hic mi kurban bayraminda koyun pazarligi yapmadiniz be kardesim, hoh yani..
  • kendisiyle aynı gün açıklanan başka bir transferde adaşı olan tomas ujfalusi fiorentina'dan atletico madrid'e bonservissiz gitmiştir.

    (bkz: kafayı duvardan duvara vurmak)
  • bir stoper için kısa bu adam yaw. kendisini ilk defa sivok ile türkiye'ye giriş yaptıklarında gördüm. sivok daha uzunmuş zapo'dan. şimdi en çok merak ettiğim konu, bu zapocan-toraman ikilisi tandemde olur da oynarsa(ki kesin oynayacak) defansın nasıl bir performans göstereceği.
  • 26 temmuz 2008 schalke 04 beşiktaş maçı'nda beşiktaş'ın ilk golüne imza atan futbolcudur.
hesabın var mı? giriş yap