• ilk filmin "orta karar" başarısının ardından çekilmeye başlanacak devam filmi. yönetmen aynı: greg mclean. ilk filmdeki katilimiz geri dönüyor.
  • iyi bir yol gerilim/korku filmidir. hatta çıtayı ilkinden yükseğe çekmiş denilebilir.
  • ilkini seven bunu da sever filmidir. genelde ikinciler ilkinin gölgesinde kalıp fasa fiso olurlar. ama bu da utandırmamış. aralarında 8 sene var. üçüncü için bir 8 sene daha beklenirse john jarrat ölür mölür sonra. greg mclean elini çabuk tutsa bari.
  • akıcı bir film.trash horror,comedy horror,teen slasher tarzı sevenler kaçırmasın

    --- spoiler ---
    o kadar polis öldür turist öldür sonra yakalanmdan elini kolunu sallayarak dolaş biraz saçma olmuş.üçüncü seriside olacak gibi.ha birde psikopat katil ile team fortress 2'deki sniper aynı valla.
    --- spoiler ---
  • ilk filminden çok daha iyi bulduğum bir filmdir. çünkü ilk film basitti. tamam gerçek olaylara dayanıyor ama olaylar daha da derinleştirilebilirdi. işte 2.filmde bu yapılmış. kanlı, dehşet verici sahneler artmış. özellikle polisli sahneler ve alaman delikanlının olduğu sahneler güzeldi. gerçi ben bunların feriştihanı izledim ama yine de fena değildi. katil ilk filmde kuru kuru katliam yapan biriydi. bu filmde katliamları neden yaptığı, derdinin ne olduğu da ortaya koyulmuş. ayrıca katilin espritüel ve entelektüel karakteri de ortaya çıkarılmış.
    yani uzun lafın kısası, ilk filme göre daha donanımlı bir film bu.
  • ilkine kıyasla çok aşama kaydetmiş devam filmi. başlangıç filmi serinin ikincisinin yanında sönük kalıyor sahiden. sürükleyici ve çok sıkı bir yapım. ayrıca psikopat katilimizin, birinci kısımda belirsiz olan öldürme gerekçesi de ırkçı söylem üzerinden tanımlanarak, açıklık getirilmiş. nacizane fikrim önce ilk filmi izlemenin şart olduğu yönünde.

    --- spoiler ---
    insan kafası kesme videoları izlemiş biri olarak, filmin içeriğindeki bir sekansa dair yorumum:

    gaddar katil taşralı mick amcanın alman turist rutger'in başını kesme sahnesi aynı gerçek gibiydi.
    --- spoiler ---
  • avustralya menşeli korku-gerilim filmi. avustralya korku sineması mitler, efsaneler ve yol gerilim filmleriyle adını duyuruyor. bu da ilki yankı uyandıran filmin devamı niteliğinde.

    http://www.imdb.com/…tle/tt2004432/?ref_=tttr_tr_tt

    kuş uçmaz kervan geçmez yollarda inatla sürtmeye devam eden gençler domuz avcısı mick taylor'la karşılaşır ve...

    edit: imla
  • hakikaten bu filmi yapanlar izleyen kişileri mal falan zannediyor. adamın arkasından yaklaşmışsın odunla kafasına vuruyorsun. sonra adam yere düşmüş devam etsene vurmaya. yok adamın tekrar ayağa kalkmasını bekliyorsun falan. yeminle ben yazarken saçmalığın bu kadarı diyorum. bu arada mick efendi 'de elinde ki o dandik av tüfeği ile sanki 40 yıllık sniper gibi ateş ediyor. işin enteresanı o polisin o kafayı o hale getirmesi için cheytac ıntervention 408 tarzı bir silah olması lazım.
  • artık avustralya fobim var, oysa ki çok gitmek istediğim bir yerdi.
  • biz de erol taş kötü adam olduğu için gündelik yaşamda çok dayak yemiş ve kafası kırılmış, (erol taş) bu filmin başrol oyuncusu kötü adam bizde olsa kimbilir ne olurdu.
hesabın var mı? giriş yap