• zengin bira ve insan çeşitleri ile moda migros'un tam karşısında açılan mekan.
  • yıllardır istanbul'da köşe bucak aranan mekanın, moda'da vücut bulmuş hali.

    https://tr.foursquare.com/…5113f745e4b095b57d5d6ef2
  • kadikoy'de aninda benimsendigi haftaici kalabaligindan da anlasilan yeni pub. dekorasyonu uzerine belli ki oldukca dusunulmus, muziklerin konusmayi engellemeden duyuldugu, genelde masa kadar bar duzeninde de oturma imkani saglamis rahat bir mekan olmus. ilginç şekilde ilk gidisten sanki hep oraya gidiyormusum hissi yaratti bende. calisanlar ve temizlik acisindan da su an basarili gorunuyor. simdilik teachers ve belfast cafe pub in kitlesinden bayagi bir cekmis gibi. begenerek oturuyoruz.
  • salı akşamı gitmeme rağmen tıklım tıklım olan, iç tasarımı şahane ötesi pub. çeşit çeşit bira var en güzeli budur. kasteel ve o like a sir bardakları bir harika. ışıklandırmayı da çok sevdim. ortam resmen bir pub. o bakımdan bi eksikliği gidermiş oluyor kendisi. duvarları biraz daha doldururlarsa çok daha güzel olacak.

    tam işten çıkıp 2 bira çakmalık mekan. çok beğendim. belfast out zeplin in !
  • nisan ayı ile birlikte kahvaltı, şarküteri ve yemek menüsü ile karşımıza çıkacak olan mekan..
  • içeride masadan çok bar olması ve değişik bira çeşitleri ile kadıköylüleri mutlu eden mekan.

    gözleriniz teachers'ta görmeye alıştığınız serhat'ı arıyorsa ve bulamıyorsanız daha fazla bakınmayınız, doğru yerdesiniz
  • işi bırakıp böyle bir yerin sahibi olmak istedim,
  • eski tadı yok artık diyenleri gördükçe gülmekten sapıttığım mekan. olm ne zaman açıldı? ne zaman müdavimi oldun? ne zaman eskittin lan mekanı.

    (bkz: nerede o iki hafta önceki hali)
  • küçük, sade, gayet güzel, güleryüzlü çalışanlara sahip barlar sokağı kalabalığına girmek istemeyenler için iyi bir alternatif.
    yalnız barmeni shot votkalı bira hazırlamayı bilmiyor. biramı ayrı votka shot'ımı ayrı getirerek beni dumura uğrattılar, mekanla tanışmam bu şekilde olsa da , yine de gidilesi oturulası, hoş yer.
  • sevimli, güzel bir mekan. çalan müzikler ve dekorasyon özellikle hoş. cuma-cumartesi geceleri aşırı kalabalık. hafta içi masa bulunabiliyor diyorlar. olsun, ayakta muhabbet etmek de güzel geliyor bence bu mekanda. müziğin sesi de sohbeti ele geçirecek kadar yüksek değil, çok şükür. ben mesela kadıköy'ün diğer popüler mekanı karga'ya göre daha çok sevdim burasını. biraz erken kapanıyor yalnız. tahminim, kadife sokak'ta yani barlar sokağı'nda olmadığı, etrafta daha çok kişinin yaşadığı için gerekli izinlerini o şekilde alması.
hesabın var mı? giriş yap