• 2005 yılında benim yavşak patron da almıştı bu numaralardan karısıyla beraber. o sıra satılıyordu bu güvenilir adam numaraları.

    bizimki çok güvenilir adamdı maaşımı vermiyordu mesela.

    elindeki numarayı değerlendirmeye çalışan kişilerin pr için açtığı başlık.
  • turkcell personeli olma ihtimali yüksektir. bırakın o 20 yıllık hat geyiklerini. turcell yeni başlayan personeline de 0532 2xx..'li bloktan numara veriyor.
  • daha çok yazık aylık en az 80 lira sokuyorlardir buna izlenimi oluşturmaktadır.

    (bkz: sorry not sorry)
  • benim için vardır böyle bir güven.
    hat sahibi zengindir muhabettine girmiyorum.

    hat sahibi esnaf ise kaçak göçek değildir. geçenlerde bir elektrikçi klasik ‘ servisteyim 0532 2xx den ulaşabilirsiniz yazmış. şimdi bu adam en az 20 yıllık hat sahibidir. 20 yıldır telefonunu değiştirmemiştir.

    bir hatun ile tanışıyorsunuz numaralar alınıyor veriliyor, bakıyorsunuz 0539 xxx artık geçmişte neler yaşadıysa kaçıncı hattıdır kimbilir.

    sağda solda görülen 532’li hatlar ücretsiz kampanyaları da değildir bu.

    yani bir işadamında bir ceo’da, üst düzey yöneticide 539’lu 541’li ne bileyim 507’li numara görmedim.

    peşin edit : (bkz: derdini sikeyim butonu)

    not: 0532spor

    okuduğunu anlamayanlar için edit : başlık güven ile alakalı zenginlik algısı değil ( elektrikçi esnafı ne kadar zengin olabilir ) ve entryde belirttiğim gibi kendime ait görüş bu. tuhaf bir güven. sizin için geçerli olmayabilir, ayrıca kadınların iki bacak arasında numara aranmasını gerektirecek ne var bunda. entryde hakaret unsuru var mı? hangi nedenler ile numara değiştirmek zorunda kalmış ona vurgu yapmak istedim. farklı bir yere çekilmesine gerek yok.(bkz: feministlerin sürekli kafa sikmesi)
  • 1997 yilindan beri kullandigim tek hat.
    tahminen tukrcell'in patronunun atında, katında ve yatında emeğim çoktur.
    ama ben üşengecim, ordan oraya falan numara taşıma, basmıyor kafam.
    bununla da ölürüm herhalde.
  • hattı 535'li ise, antenli takoz alcatel telefonla birlikte gazete kuponuyla almış, efsane nesil insanıdır.
    sms mesajı gelirken sarı ekranı zorlandığı için sürekli kızaran bir telefon olarak hafızalara kazınmıştır.

    bu bağlamda, 535'lilerin 532'lilere göre topluma çok daha fazla güven aşıladığını düşünüyorum. üzülerek belirtiyim ki, 532 lilerin götü her dönem biraz kalkıktır.

    baba parasıyla alınmış kapaklı sonny ericson telefonlarıyla, cep telefonu olmayanlara hava atarlardı tee o zamanlar.içeri girdiğimde 532' sini okşuyordu şeklinde anlamsız bir hat fetişizmlerine devam etmektedirler.

    hattını, gazete ilanı ile astranomik ücretlere satma mallığına kalkışan bir dolu 532'li vardı bir zamanlar. sanırsın graham bell'dir pezevenk.

    oysa 535 kullananlar, katıksız emekçi halk insanlarıydı. bir diğer takoz telefon nokia 3310'larını uzun yıllar kemer kılıflarında taşıyıp, kullandılar. 532 burjuvaziyse, 535 proleteryanın dibiydi.
    542-543 diyince cem uzan akla gelirdi ki, kullananları insana pek güven vermez. en çok el değiştiren hat 542 türevleriydi..
    505 kesin memur telefonudur. etliye sütlüye pek bulaşmadan, ortadan gidenlerin hattı olmuştur hep. pimpiriklidirler, insanı canından bezdirmeleriyle ün yapmışlardır.
  • sahibinden üzerinden 230tl'ye satın alabileceğiniz numaradır. dolandırıcılık yapacak birisi için büyük bir yatırım sayılmaz. siz yine de çok güvenmeyin.

    https://www.sahibinden.com/…bakiniz-659412487/detay
  • 100 tl'ye elde edilecek güvendir. abartmaya gerek yok.
    https://www.sahibinden.com/…70-9038-567424613/detay
  • bunca yıldır kullanıyorum hiç faydasını görmedim
  • özgüven eksikliği nasıl bir belaysa telefon numaralarında dahi bir statü arayışına sürüklüyor. yazık.

    2000-2005 arası bazı dangalaklar kafayı yemişcesine 532'li hat arıyordu. milletin bu aptalca eğilimini gören turkcell elinde ne kadar 532'li numara varsa satışa sürdü ve sanırım hala da satıyor, buna rağmen bunda bir güvenilirlik aramak enayilik. etrafımda ne kadar sahtekar varsa o dönemlerde gidip 0532 2xx ile başlayan numaralar satın aldılar.
hesabın var mı? giriş yap