• gerizekalılar. hem beni arıyor hem de kiminle görüşüyorum diye soruyor.

    yarrakbaşı sen aradın zaten mal, bi zahmet sen söyle ismimi.

    bu kadar dolandırıcılık hikayesinin dolandığı ortamda büyük firmaların bu tip aptal saptal çağrı merkezleriyle işbirliklerine inanamıyorum cidden.
  • biraz önce arayıp önce ismimi sorup sonrasında teklif yaptı. böyle bir talebim yok dediğimde “taam doğrudur da yani son faturanız da yüksek gealmişş” dedi. yani şu üslupla kim ararsa arasın dolandırıcı gözüyle bakarım.

    değil miymiş?
  • vodafone'un twitter müşteri hizmetlerinin söylediğine göre vodafone kampanya birimine ait imiş: https://twitter.com/…tek/status/1279457805431386112 , https://twitter.com/…tek/status/1260824623836471297

    ulan insan websitesine falan koyar, belirtir. neidüğübelirsiz numaradan arayıp 5 saniye sessizlik dinletmek, bir de üstüne "teklif yapıcaz ama önce isminizi söyler misiniz?" demek nedir? bu kadar rezalet bir pazarlama stratejisi görmedim.
  • 0850'li hatlar dahil bu gibi numaraları açmadığım için sıkıntı yok bana..
    çok kampanyaya ihtiyacım olursa zaten gider sorarım, ama yine de cevaplamam..

    siz de öyle yapın, yok yere hayatınızdan 3-4 dakikayı "ama neden böyle bir kampanyayı düşünmüyorsunuz? bakın işte kaymak gibi.." diyerek çalmalarına izin vermeyin..
    hayır arayanı da anlayabiliyorum, o da emir kulu ama illallah geliyor be..
  • 65 tl fatura ödüyorsunuz size iyi geçiremiyoruz, 89 tl ödeyin size biraz daha fazla geçireyimciler.
  • ne yapmak istediğini anlayamadığım, 10-15 saniye arası bekletildikten sonra kendiliğinden kapanan numara. engelledim
  • öyle kötü bi stratejiyle yaklaşan bir numara ki; ne ismini söylüyor, ne aksan düzgün. istemiyorum deyince de “x lira mı vereceksiniz?!” şeklinde azarlar gibi 20 yaş ergen tribi atıyorlar. kolpacı gibi duruyorlar beşyüz metreden. bir de engelleme yapmazsanız içip içip arayan eski sevgili gibi devamlı arıyorlar.
  • mevcut paketimi daha yuksek maliyetli bir pakete cevirerek bana avantaj saglayacagini iddia ediyor buradan arayan arkadaslar, onerilerini de kibar bir dille kabul etmememe ragmen israrla her gun aramaya basladilar, engelledim ve kurtuldum.
  • 12 aylık taahhütümün 3. ayında arayıp ''zam gelecek .şu kadar olacak ama indirimle şöyle oluyor. uygundur değil mi ?'' diye adam kandırmaya çalışan numara.
hesabın var mı? giriş yap