06melihgokcek
-
gülümseyenim yine online!
"06 osman gökçek sahte isimdir. kendisi savcılığa hemen yarın savcılığa verilecektir. bilgilerinize..." -
bu akşamki şovu başladı.
(bkz: http://img690.imageshack.us/…690/7974/noluyolan.jpg) -
(bkz: 06 melih)
-
takipçilerinden birinin ankara'da bir sokağa "twitter" isminin verilmesi önerisini gündeme almış, belediye meclisine teklif edeceğini söylemiştir an itibariyle.
sözün bittiği yerdeyiz lan resmen. aman yarabbi. -
twitter hesabım olmamasına rağmen sık kullanılanlarıma ekleyip sık sık kontrol ettiğim bi kaç hesaptan birisi.
-
güzel güzel ..
rt isteyene : seni nasıl kırarım al bakalım,rt
nikahımı kıy diyene : çağırdın ben gelmedim mi ,tabi kıyarım.
sokağımın adı twitter olsun diyene : tabi siz adınızı telefonunuzu bırakın ben belediye meclisine sunuyorum..
noluyor lan .allahtan başka birşey isteyen olmadı töbe töbe... -
an itibariyle iyiden iyiye tozuttu. ankara'da bir sokağın ismini twitter yapacakmış. (bkz: the ultimate melih gokcek)
-
gördüğümde ''twitter sokağı numara 06, içim ürperiyor ya evde yoksan başkanım'' dediğim hesap.
-
yakında ankarada feysbuk caddesi tvitır sokak görmemizi sağlayabilecek olan komik insan.
hakkat baya iyi gününde galiba biz de para mı istesek napsak * -
"bulutunvan
@06melihgokcek çağlayan parkı'nın adını melih gökçek parkı'na çevirmek istediğiniz olmayınca da ankara parkı'na razı olduğunuz doğru mu?"
ve
"bulutunvan
@06melihgokcek lefkoşa'ya "lefkoşe" demekteki anlamsız ısrarınızın nedeni nedir?"
seklindeki iki tweetime "pissss" seklinde cevap veren twitter accountu.