• az önce kartal yuvasından aradıklarını iddaa edip imzalı formamızın 169tl yerine 120tl olduğunu bildirdiler. ikinci formaya da sade ve sadece 70tl'ye sahip olabileceğimi söylediler.

    aradığın numara kartal yuvasının değil, bu çakallığınızı yiyen var mı dediğimde ise, "efendim biz kartal yuvasından aradığımızı söylemedik zaten, beşiktaş jimnastik kulübünden arıyoruz. numaramızı sorgulatıp isterseniz bize dönüş sağlayabilirsiniz." diyip telefonu suratıma kapattılar.

    böyle şerefsizlere paranızı kaptırmayın aman diyim.
  • kartal yavası gibi arayıp indirimli forma satmaya çalışıyorlar hala. yalan dolan tabi. siz nesiniz, resmimisiniz dedigimde bir anda heyecanla telefonu kapatan çalışanlara sahip.
  • kulüp onlarca açıklama yaptı bununla ilgili hala buraya inanıp forma alan varsa lütfen sessizce bi köşede utansın
  • beşkitaş kulubünden defalarca "bizimle alakası yoktur, hiçbir şekilde (kartal yuvası da dahil) telefonla satışımız yoktur" şeklinde hakkında açıklama yapılan telefon numarası. itibar etmeyiniz.
  • beşiktaş kulubünden defalarca "bizimle alakası yoktur, hiçbir şekilde (kartal yuvası da dahil) telefonla satışımız yoktur" şeklinde hakkında açıklama yapılan telefon numarası. itibar etmeyiniz.
  • az önce beşiktaş jimnastik kulübünde aradıklarını, yeni formaları indirimle 120 liraya alabileceğimi söylediler.

    - düşünür müsünüz ? diye sordu.

    bende düşünürüm ama bir araştırayım dedim. zaten tahmin ediyordum dolandırıcı olduklarını her ilde kartal yuvası var ordan alabilirsiniz formayı.
hesabın var mı? giriş yap