• 0imgur.com'dan girilen son imgur açıcı. *
  • crypto mining yapıyor haberiniz ola.
  • imgurp.com alan adı altında neredeyse iki yıldır bir benzerini* çalıştırdığım engel bükücü. ben ilk açtığımda wikipedia daha engellenmemiş olduğu için alan adlarının başına 0 koyma trendi yoktu, ben de sonuna proxy'nin p'sini koyayım demiştim.

    (bkz: #58544117)
    (bkz: #65707164)

    normalde 0imgur çıkınca siteyi kapatırım diye düşündüm, ama bir üst entry*deki yazarın belirttiği gibi mining yapıldığını fark edince vazgeçtim. hiç habersiz yapan siteler gibi değil, bir pop-up ile izin istedi ama şimdi mining kodu gömülen sitenin gelecekte nelerle gömülü geleceğini dert etmek zorunda kalmamak için elimdeki alternatifi korumaya karar verdim. bunu söylerken benim işlettiğime veya başka herhangi bir siteye koşulsuz şartsız güvenebilirsiniz demiyorum; sık sık ziyaret ettiğiniz engel bükücülerin* kaynaklarını ara sıra inceleyin, izniniz olmadan bir şey çalıştırılmadığından emin olun.

    eğer ki kullanmak isteyen olursa, sitenin üç büyük tarayıcıda da kullanılabilen jenerik bir yönlendirme eklentisi olan redirector konfigürasyon dosyasına buradan, kullanım örneklerine ise üstteki ikinci bakınızdan erişebilirsiniz. iyi gezintiler.
  • tam olarak mining yapmak için popup ile izin istemektedir. izin vermezseniz imgur kullanımınızı engellemiyor. ayrıca zannedersem izin verseniz de sadece o oturum için mining yapıyor, sayfayı kapattığınızda mining devam etmiyor.

    --- spoiler ---

    0imgur.com would like to use your computing power

    you can support 0imgur.com by allowing them to use your processor for calculations. the calculations are securely executed in your browser's sandbox. you don't need to install anything.

    allow for this session - cancel

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap