• ıyyy kezbann ıyyy.. boyun iddaa oranı gibi sen hala neyin peşindesin şu sıcak havalarda koca göbeğini ayan beyan gösteren dar badiyi giyerek. allah'ını seversen ne zannediyorsun bacım sen kendini şu cümleleri kurarak

    italyan erkekleri çok karizma. anlayana!
    kenan'ın burnu uzun. nokta!
    kıvanç kadın gibi babyface beğenmiyorum.. net!

    yapınca sempatik olduğunu zannettiğin o cümle sonlarını anlayana nokta net gibi kelimelerle bitiren senin o halin.. off o halin... ne olacak halin kızım senin?.. sanki hepsi sana hayran da bir de burun kıvırıyorsun.. nereden geliyor bu özgüven kaynağın anlamadım seni.. ailesi tarafından gereksiz yere şımartılmak olabilir anca.. efendi uslu takılsan tamam da bu ne havalar.. italyan erkekleri ha?.. neyse ingiltere beraberliğine 1.75 vermiş gidim onu oynayayım bari.. oyyy güzel güldüm yalnız.

    p.s: bazılarına kapak olmuş kızdır entrysi girecek kezbanlarla belki verir entrysi giren kamiller arasında yapacağım çekilişte kitaplığımdaki gödel escher bach adlı kitabı hediye edeceğim.
  • nefes alsın mantığıyla her kıza asılan kamillerdir. ulan kamil ulan kamil.. sizin yüzünüzden kimler ne havalara giriyor.
  • özgüvenin salt boyla sahip olunabilecek bir şey olduğunu sanan ufku geniş arkadaşları görmemize vesile olmuştur. eh sen bu algıyla bu özgüvene sahipsen, o kızlar 1-0 önde zaten be hacı.

    not: uzun boyluyum. erkeğim.
  • (bkz: yerçekimi)
  • kısa boylu kızlar, genelde minyon olduklarından sevimlidirler. bu da, onları olduklarından daha küçük yaşta gösterir. belki de nispeten daha yavaş yaşlanacaklarını düşünmeleri özgüvenlerini arttırıyor olabilir.
    bir rivayete göre de yatakta daha ateşli olurlarmış. belki de budur özgüven kaynakları.
  • (bkz: kylie minogue)
  • 1.55 kızın kendine güvenmemesi gerektiğini düşünmek için kaç cm boy gerekiyor diye düşündürten durum
  • 1.75 boyunda, şişik dudakları ve objektife doğru uzattığı poposuyla "sesime güveniyorum" diyen; ağız, dil bilgisi, mevcut bağlam çerçevesinde bilinç düzeyinde yorum yapabilecek akli melekeye sahip(?) kızla arasında sadece boy farkı vardır. her ikisinin yorumu da geyiktir; dile dökülmesi için ne müthiş bir zeka ne de uzun bir boy gerekir.
  • evet tamda su siralar toplumun kanayan yarasıdır.
hesabın var mı? giriş yap