• eski nesil iyi bilir, eskiden 50 kuruş atardık langırt masasına 12 top gelirdi. maçın berabere bitme olasılığı az olsa da, berabere kalınsa bile en fazla 1 maç daha yapar bırakırdık.çünkü hem stresimizi atar hem de hevesimizi alırdık.

    şimdi ise 1 tl karşılığında langırt masası 6 top veriyor ve hiçbir şey anlamadan maç genelde berabere bitiyor. bu yüzden hırsınız ve hevesiniz yarıda kalıyor. geçen gün 4 arkadaş sadece 1 el maç yapalım dedik 6 top çıktı neyse dedik oynayalım bu sefer de hemen toplar bitti. 1 tl daha attık yine berabere bitti. mecburen 1 tl daha attık ve 3 tl kaybım oldu.

    devrimci bir gelenekten geldiğim için hemen bir eylem planı hazırladım.

    eski bir taktik olsa da, 1 tl' nin ortasını delip ip bağladım. şu ana kadar 1 tl ile 32 top oynadık. sahibi anlamasın diye de gol olunca " gool " diye bağırmıyoruz. sevincimizi içimizde yaşıyoruz.

    en sonunda langırt sahibi hepimize 3 lira verip " sektirin gidin " uyarısında bulundu.

    fakiriz ama enayi değiliz.
  • allah başka dert vermesin dedirten rezalet.
  • lan yemin ederim sözlüğün kalitesi yerlerde sürünüyor olduğunun ispatıdır bu.
    hayır hayır, başlıktan bahsetmiyorum. bu başlığın eğlenceli bir entry silsilesi ile devam etmesi gerekirdi. eski ekşisözlük dediğiniz yerde böyle ince espriler döndüğünde bir geyik fırtınası oluşurdu.
    sözlük kalitesinin amına koyanlar bu başlıkta dert sikme derdine düşenlerdir.
    işte sözlüğün amına koyanlar tam da bu kişilerdir. başlık sahibinin de her yerinden öpüyorum:))

    edit: ufak tefek kelime hataları
  • yazlık yerlerde geçen sene 1 tl olan oyun makinelerinin tümü 2 tl oldu. geçen sene her akşam 5tl çocukla oyun oynardık, bu sene gitmemeye karar verdik, her akşam sahilde top oynuyoruz daha iyi oldu bizim için.
  • bahsi geçen langırt salonunun sahibiyim. 18 senedir langırt salonu işletiyorum. önce 1 topla başladım sonra her sene 1 arttırarak 12 topa kadar çıkarttım. yaş kemale erince gözümü hırs bürüdü her sene 1 top eksilterek 6 sene sonunda şu an 6 topa indirdim fiyata da geçirdim. 6 sene sonra geberince 0 topla dükkan kapanacak.
  • 1 ağustos 2019 başlık sahibine kafayı takmış olmam rezaleti.
  • ilk maç ısınma olarak sayılacak.

    böylece top sayısı tek sayı rakama düşecektir.

    berabere bitme şansı kalmaz.

    langırtcılar da artık enayi parası yiyemiyecek.
  • doğalgaza %15 zam gelmiş millet 1 liralık langırt derdinde.
    tanım; anlatma derdini, anlatırsam derdimi, derdim derdini siker
hesabın var mı? giriş yap