• 2017 çıkışlı, işlenişi sıkıcı olsa da vermek istediği mesajlar ve atmosferi ile adamın amına koyan; sağlam oyunculuk performanslarının bulunduğu güzel bir film. eksiği yok mu? elbette var. filmde sembolizm gereksiz fazla, film fazla uzun tutulmuş ve filmin sonuna doğru her şey oldu bittiye getirilmiş. izleyin ama. tavsiye ederim.

    http://www.imdb.com/title/tt4685428/
  • akışı başlangıcından sonuca kadar aynı tonda işlenmiş ve heyecanı diri tutan bir john freeman filmidir. sembolizm fazlaca göze sokulsa da, orta şeker bir gerilim filmidir, beklentiyi fazlaca yüksek tutmadan izlenirse keyif de alınabilir. haftaiçi işten sonra spor salonu ile bütünleşen beyaz yakalının uykudan önceki son durağı olma kıvamındadır.
  • fabian dufils tarafından hem yazılan hem de yöneyilen 2017 yılı yapımı polisiye bir gerilim. türkçe'ye 1 dolar oalarak çevrilen filmin konusu kısaca şu şekilde:

    dedektif harry 12 kadını öldürmüş bir seri katilin peşindedir. harry hem psikolojik hem de mental olarak oldukça yıpranmış durumdadır. çünkü bu seri katil kendi karısını da öldürmüştür...

    gerçek bir olaydan uyarlanan yapım biraz yavaş ilerlese de izlenebilir...
hesabın var mı? giriş yap