• grup elemanlarının hepsinin kafasının iyi çıktığı, bi ara şarkıyı falan boşverip kafalarına göre takıldıkları, tibet ağırtanın 4 kere falan merhaba nasılsınız dediği, rock n rollun nası bişi olduğunu hatırladığımız, bütün ısrarlarım sonucu değmezin bikaç mısrasını söylettirebildiğim, son zamanlarda gittiğim en güzel konser... burdan kertenkeleye selam ederim ayrıca...*
  • 160 milyoncugumu* casio fx9850gb plus'a harcamam dolayisiyla gidemedigim konser. umarim en yakin zamanda tekrar sahne alirlar.
  • afişe baktıktan sonra içeri girimiş, lakin 2nd kemancida olduğunu ögrendikten sonra kapısının önünden tıpış tıpış geri dönülmüş konser.
  • kertenkele sayesinde grupçak katılmış olduğumuz, ve fakat beklediğimiz derecede sıcak geçmemiş olmamasına rağmen eğlendiğimiz konser..
  • ilk vokalistleri olan cevdet bey'in sahnedeki gereksiz hareketleriyle grubu sabote ettiği, mavi sakal'a yakışmayan, son zamanlarda gittiğim en kötü konser. hangi akıllı o adamı sahneye çıkardı anlamış değilim ve neden gruptan bir kişi de çıkıp "tamam olm yeter, biz devamını getiririz" demedi anlayamadım. play list'in yanlış dizilişinin, grubun dağınıklığının, sahnedeki maymunun rock'n roll'la pek alakası yoktu. mavi sakal bu değil. tibet ağırtan'ın tek vokalist olduğu ve 2'den yeterince şarkının çalındığı bi konser izlemek dileğiyle!
hesabın var mı? giriş yap