• ekşisözlük rezalet takımı toplansın, yakın bir arkadaşımın başına gelen büyük rezalet.

    "1 mart 2018'de saçımı sarıya boyatmak için ali gür acıbadem şubesine gitmiş bulundum. internetten baktığımda bu işlem için fiyatın 200 tl olduğunu gördüm. dükkana girerken yandaki tabelada da 200 tl yazıyordu, tabeladaki en pahalı işlem ise 300 tl idi. kuaförle konuştuktan sonra saçımın tamamını sarıya boyatmak yerine aralara sarı attırmaya karar verdim (adı ombre oluyor) hatta kuaför fiyatın daha uygun olacağını söyledi ancak belirtmek istiyorum ki tam fiyat hakkında konuşmadık çünkü daha da pahalı olacağını düşünmedim. kuaförle de oldukça sıcak bir iletişim kurduk, odtü'de okuduğumdan, 1.sınıf olduğumdan vs bahsettim. işlem bittikten sonra kasaya gittiğimde 600 tl ödemem gerektiğini söylediler, internette ve tabelada yazan fiyatın 200 tl olduğunu söylediğimde ise o fiyatın kısa saç için olduğunu söylediler. ne kadar anlaşmaya çalıştıysam da bana aligürkart verip 60 tl yüklemeyi teklif etmekten öteye gitmediler. mecburen ailemi aramak zorunda kaldım, babam gelip yarım saat dil döktükten sonra 600 tl'yi ödemek zorunda kaldı. "

    arkadaşımın dilinden olan biteni yukarıda anlattım. bu adamların yaptığı internetteki tabeladaki fiyatı hiçe sayıp tek yakaladıkları üniversitelileri zorla kazıklamak. gitmeyin, gittirmeyin.
  • neye karar verdik şimdi? ali gür'e gitmiyoz dimi?

    edit: firma yüzde yüz haksız olduğundan, yapabileceği maksimum savunma şudur
  • 600 liraya insan yeni bi kafa alır lan bu ülkede.

    hoş ne kadara olur diye sormazsan böyle öperler.
  • rezalet değildir. hangi kuaförün fiyat listesine bakarsanız bakın, boya işlemleri için yazan rakam kısa sac için olan minimum fiyattir. asıl fiyat saçın uzunluğuna ve yoğunluğuna göre belirlenir.
  • yazık olmuş o paraya nusr-et'te et yerdin. başka bir et yemişsin.
  • oldukça makul bir fiyat.. şimdi oooow demeyin saçını boyatan her kadın bilir. ben aile dostumuz olan ve de pendik gibi ücra bir yerde kuaförlük yapan arkadaşıma 250 tl ödedim ombre icin. saçlarım orta.

    sen hem adil gür hem acibadem'e gideceksin oralarda fiyatların uçuk olduğunu bilmek gerekir. hic gitmedim ama adil gür bir markadır ve girince sadece saca degil markaya da para ödemiş oluyorsunuz.

    geçmiş olsun. en azından saçları guzel olmuştur takmasin arkadaş ama bu fiyatlar böyle..

    oyle kolay sarı olunmuyor şekerim.

    edit: adil gür anketci lan ali diyecektim silmiyorum.
  • öncelikle herkese desteği için çok teşekkürler. evet olay gerçekten bir arkadaşımın* başına geldi. fiyatlar böyle olabilir ancak kapıda yazan fiyatla, internette yazan fiyatla en sonda istenen fiyatın farklı olması asıl can alıcı nokta. arkadaşımı yalnız yakalayıp böyle bir hareket yapmaları benim takıldığım nokta, orada ailesiyle ya da arkadaşlarıyla olsa eminim bir anda 600 tl diyemezlerdi.
  • (bkz: derdini sikeyim butonu) git dava et.
  • odtü'lünün başına geldiği için 10/10 verdiğim rezalet. başka üniversite olsaydı kaale bile almaz okumadan 1 verirdim. dile kolay, odtü.
hesabın var mı? giriş yap