• "oylarımızı arttırdık. iktidara emin adımlarla yürüyoruz. bir daha ki seçime kesin iktidarız." gibi söylemlerin kulağımda yankılandığı başlık.
    bilemiyorum altan.
    edit: @akil adam'ın uyarısı ile edit. "dalgalandığı" yerine "yankılandığı" kelimesi kullanıldı.
  • 23 nisan'da bir günlüğüne istifa edebilir.
  • bir bu bir ötekisi.bi gitseler ben tanju çolak'a da razıyım yeterki gitsinler.
  • şaka, maka istifa etse..
    yerine kaliteli, karakterli, dürüst ve öğretmen bir kişilik olsa fena olmaz hani..
  • açılın size chp'nin ortalama görüşünü yansıtacağım dediğim fantastik eylem.

    dün chp il yönetiminde olan bir tanıdık ile denk geldik sokakta. il, ilçe için şimdiki belediye başkanı ile alakalı anket yapıyorlarmış performans değerlendirme kapsamında. tüm türkiye çapında yapılıyormuş bu. sonuçlar da kılışdaroğlu'na gidiyormuş. anket sonuçları kötü olanların üstüne çizik atıyormuş vs. o yüzden halen açıklanmıyormuş adaylar.

    dedim ki; chp'ye oy falan vermeyeceğim artık, akp oy verenleri daha da beter olsun, beton kemirmeye başlasın bunu istiyorum bu yüzden oy kullanmayacağım, hatta benim gibi düşünen yüzbinler var diye belirttim.

    çok yanlış düşünüyormuşuz. dedim inadına akp'ye versem o zaman yanlış yapmış olurdum, ama oy vermeme hakkımı kullanıyorum, kılıçdaroğlu gidene kadar da oy vermiyorum dedim.

    asıl burda kopuyor dananın kuyruğu. bana dedi ki; adam daha napsın, çalışıyor. bu seçimde de olmazsa bırakırmış. ya bırakın allah aşkına, 20 tane seçim kaybetmiş siz hala mart'ta da olmazsa bırakır diyorsunuz dedim. adam neyse iyi akşamlar diyip gitti.

    sadece akp'de yok çomarlık, chp'de de çomar dolu. bu düzenin bir parçası olmamak için oy vermiyorum artık. size de tavsiye ederim.
  • şüphesiz şaka gibi bir istifa olacaktır.
  • bu konu hakkında çok şey yazabilirim ama parmaklarıma acıdım.

    kısaca söylersek, etmeyecek
  • genclerle en yakin iliskiye sahip partiyiz. o sebeple 1 nisan sakasi yaptik ciddiye aldilar. boyle birsey olabilir mi ya? ya arkadaslar ben istemez miyim saka tadinda neseli hayatlarimiz olsun? ne yazik ki sartlar belli.

    ama size soz veriyorum. bu ulkenin genclerine soz veriyorum. chp iktidarinda; bu ulkede pokemon'u yasaklayanlardan da hesap soracagim.

    ne istifasi kardesim?
  • gectigimiz yerel secimlere oranla oylarını artırdığını iddia edip baskanliga emin adimlarla yuruyecektir. bundan sonra hala klicdarogluna muharreme oy vermeye niyetlenen varsa onlar dusunsun.
  • iş işten geçtikten sonra boşuna istifa etmesin ya devam etsin beyefendi. boşuna uğraşmasınlar kurultay falan boşa masraf. bundan daha kötüsü ne olabilir ki zaten ?
hesabın var mı? giriş yap