• tugay inanoğlu denen zatın, exxen platformunda program yapacağını öğrenmemle açmış olduğum başlık.

    tugay inanoğlu, hayvanlarla ilgili video izleyenlerin karşısına çıkması muhtemel bir veteriner hekim(!) bugün twitterdan öğrendiğim kadarıyla exxen adlı platformda program yapacakmış.

    kendisi, onlarca köpeğin ölümünden sorumlu olan, zamanında haberlere de çıkmış "hayvan çiftliği sel felaketi"nin sorumlularından birisidir.

    özetlemek gerekirse, bu adamın babasının dere yatağında bir köpek çiftliği var. insanların köpeklerine burada bakıyorlar. dere yatağında olmasından dolayı bir gün sel felaketi oluyor ve köpekler sorumsuzluktan dolayı maalesef ölüyorlar.

    bu zat, köpek sahiplerine 2 gün boyunca haber vermiyor. 2 günün sonunda yalnızca 8 köpeğin selden boğulduğunu söylüyorlar. bunun sebebi olarak da `sel sonrası çatıya çıkarılan köpeklerin suya atlayıp boğulduğu`öne sürülüyor. tabii ki hayvan sahipleri köpeklerinin yüzme bildiğinden falan bahsediyorlar ancak nafile.

    olay aslında şöyle gerçekleşiyor. geçmişte de sellerden nasibini almış bu bölgeye çiftlik kuran bu kişiler, sellere karşı hiçbir önlem almamışlar. sel felaketi yaşandığında da hayvanların başında nöbetçi, güvenlik vs. hiçbiri yokmuş. hayvanlar kapalı kaldıkları kafeslerde boğularak can vermişler.

    tweet linklerini ve bilgileri burada paylaşıyorum.

    twitter floodu

    twitter floodu 2

    `+18 yaşamlarını kaybeden, üst üste istiflenmiş köpekler`

    (bkz: #117544260)
    +18 video
    +18 video, saklama çabası
  • etik değerleri para için bir kenara itip, o değerlerin şovunu yaparak para kazananlara çanak tutulmamalı. burada yazılanları görmesem ve direkt ekranda görsem şahsı; güvenip evcil hayvanımı bıraksam nolacak!? yayıncı, ekrana çıkardığı kişinin geçmişini bir zahmet kontrol edecek. yayıncılık sorumluluğunu alamıyorsa, bu işe girmeyecek.

    öngörüm odur ki: exxen böyle saçma işler yapıp, tepki toplayacak, sonrasında rtük online platformları denetleyecek.
  • geçenlerde youtube'da denk gelip tugay inanoğlu'nun videolarını izlemiştim. videolarında bi samimiyetsizlik sezmiştim. o kadar hayvanın vebalini alınca insan istese de samimi gelemez karşıya tabi... üzüldüm masum canlara..
hesabın var mı? giriş yap