• çişi gelmiştir. çok da şey etmemek lazım.
  • ben sahsen ev disinda hicbir yerde yapmam. yapani da anlamiyorum. nasil bir temizlik anlayislari var kavrayamiyorum. herkesin girdigi tuvalet pistir. ucak da dahil. büzün azıcık.
  • uçakta kahve içmiş olabilecek varlık ve evet onlardan birisiyim. cam kenarında da oturur ve 1 saatlik olan yolculukta tuvalete de gidebilirim.

    yasak değil, bir şey değil.

    aynı mantıkla gidersek de sinemada filmi beğenmeyip ya da başka bir sebeple çıkarsam ve geçerken oturuyorsan sıkıysa yol verme diyerek cevap verebileceğim durum.

    çok da şeeee olduysan özel uçak kirala sayın her b.ka sorun çıkaran şahıs.

    ağır mı oldu? engelle!

    tanım: her olaydan nem kapan ve insanların en doğal ihtiyaçlarından birisinin giderileceği zamanı kendine göre ayarlamasını isteyen bencil bir insan beyanı.
  • uçuştan önce 2 bira patlatmış olabilir, böbrekleri hızlı çalışıyor olabilir, prostat sıkıntısı olabilir.. servis yapan hostesler, ona yol açmak zorunda kaldıkları için yeterince sövüyorlar zaten, bir de siz vurmayın garibana.*
  • o zaman sorarlar adama, 1 saatlik yolculuk yapan uçağa neden tuvalet koydunuz? tuvalet konulduysa ve ben o uçak biletine para verdiysem o tuvaleti kullanırım arkadaş.

    edit: 1 saatlik yolculuk yapan uçak aynı zamanda 8 saatlik yolculuk da yapıyor diye mesaj geldi. burada mesele tuvaletin olup olmaması değil. sonuçta oraya bir tuvalet konulmuş ve kullanabilirsin. yukarıda yazdığımı para verdiğim için tuvaleti mutlaka kullanırım maksatıyla yazmadım. ama milletin çüküne ve götünün deliğine niye karışıyorsunuz? oraya tuvalet konulduysa kullanabilirsin demek oluyor bu.
  • hasta olanlara diyecek bir seyim yok varliklardir. ama o kadar hastanin da ayni ucaga binmesi olacak is degil. yasli olanlari bir nebze anliyor insan hani 'diyabet, prostat, kalp yetersizligi...vs' hastaliklari olabiliyor. bizim genclere ne oluyor anlamis degilim. kemer isigi soner sonmez adam pencere kenarindan hop ayakta dikiliyor, 'gecebilir miyim?'. nereye geciyorsun ruh hastasi diyeceksin ama neyse... istanbul-merzifon ucagindasin genc arkadas yapma artik, eger bir hastaligin varsa onceden tuvalete check-in yaptir.
  • ne var daha bende gitmedim merak ediyorum.gelecek sefere gidecegim.
  • senin 1 saatlik yolculukta yemek yemek hakkın var ama adamın çişe gitmek hakkı değil. çünkü havaalanlarinda yemek satan yer yok ama tuvalet var. eved.

    çişi gelmiştir, heyecan yapmıştır, hastadır lan. tutamıyordur. sen evinden başka yerde dışkılayamiyorsun diye herkesten de aynı performansı beklemek de biraz şey. ne bileyim.

    edit. ben de gidemem uçak tuvaletine hijyen probleminden ötürü ama bu kadar naif zevkler de cinlerimi hoplatiyor.
  • oturmaktan sıkılıp değişiklik arıyor olabilirler. uçak denen o büyük tabutun içinde tuvalete gitmek bile bir adrenalin sporu.

    ben -tabii ki hostesler servis yaparken değil- basbayağı gider, kuyruk muyruk yoksa bir süre aynada kendime bakıp çıkarım.

    küçük bir eğlence bu.
hesabın var mı? giriş yap