• büyük üstad mohsen namjoo'nun zorlu psm'da 20:30'da düzenlenecek olan konseri. biletler satışa çıkarılmış ve sadece istanbul'da olacağından kısa sürede tükenmesi beklenmekte.
  • biletlerin çoktan tükenmiş olduğu konser. elinde bileti olup gidemeyecek olan kişiler varsa lütfen yeşillendirsinler, ciddi alıcıyım efendim.
  • belki birinin (alıp da kaybettiği) mohsen namjoo konser bileti,
    bir şekilde döne dolaşa beni bulur.
    olamaz mı?
    olabilir.
  • biletini satmak isteyen olursa lutfen iletisime gecelim.
  • elimde konser için bir kişilik biletim var 4.kategoriden 125 tl +10 tl kargo ücretini sadece alırım ama sadece bir koşulum var konsere ilk defa gidecek bir arkadaşa vermeyi düşünüyorum bileti çünkü herkesin bu hayatta bir kere mohseni canlı dinleme şansı olmalı ...
  • ahauahau sahne alacak adamı keşfettiğim günün akşamında yapılacak konser. hayat garip.
  • inanilmaz, inanılmaz ve inanılmaz bir konserdi. 3 şarkısından başka şarkısını dinlemeden ve hakkında hiçbir şey bilmeden izleme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı addediyorum. hiç anlamadığım bir dilde kâh öfkelendim kâh sevindim kâh gözyaşlarına boğuldum.

    performans'ın dışında duygusal anlar da yaşandı. türkçe olarak bilet ücretlerinin pahalı olmasından dolayı ve bilet bulamayanlar için özür diledi. new york'tan sonra ikinci evi olan istanbul'da ailesi ile görüşme fırsatı bulabildiği için teşekkür etti. aslında devamlı teşekkür etti. khan baji şarkısını kızkardeşine adadı söylemeden önce. sesini enstrüman gibi kullanabilen bu adam benim için hayatım boyunca unutamayacağım bir konser verdi. teşekkürler.
  • inanılmaz güzeldi. canlı dinlemek ve salonun atmosferi harikaydı. arkamda oturan canım iranlı kardeşim hareketli şarkılarda bile hıçkırarak ağlaman beni bitirdi. şarkılara yüklediğim anlam zaten fazlaydı, o gece dağıldım resmen. hissettiğim bütünle beraber olma duygusu bana çok iyi geldi. mohsen namjoo inanılmaz mütevazi biri, hem sözleri hem de sahnenin kenarında sade duruşu büyüleyiciydi.
    emeği geçen herkese teşekkürler, umarım en kısa zamanda daha büyük bir salonda daha çok insana ulaşabilecek şekilde yinelenir bu konser.
  • müthiş bir şeydi.
    dilini bilmediğim bir adamdan ve şarkılarından bu kadar etkilenmek inanılmazdı.
    elindeki kağıttan okuyarak konuşmaya çalıştığı türkçesi ile hepimizi mest etti.
    okuduğu * şarkıların dilini bilmek harika olurdu elbet.
    olsun, yine bekliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap