• ya arkadaş edit yaptım olmadı, ekleme yaptım yine içime sinmedi. ne desem yetersiz kalacak gibi.

    adam öylesine manyakça bir açıklama yapıyor ki şu açıklamayı hangi dinden olursa olsun 1. dünya ülkelerinin birisinde yapsa yemin ediyorum açıklama sona ermeden adamı alırlar, gün yüzü görmemiş hapishanelerde süründürürler.
    bizim ülkemizdeyse bu gibi açıklamaların adı fikir özgürlüğü oluyor.

    yok yok öyle ateist, toplum, beşik kertmesi vs vs süslü süslü sosyolojik tanımlamalarla bu olay yumuşamaz.
    bir insana sahip çıkılacaksa bu insani değerlerle de olabilir. illa bir kadına iyilik yapmak istiyorsan nikahına alman mı lazım?
    kadın senden ateş istedi, ne yapacan nikahına alıp mı sigarasını yakacaksın? kadın açım dedi, nikah kıydıktan sonra mı karnını doyuracaksın? illa karşılık bekleme amacı nedir, hiç mi karşılıksız iyilik düşünmez oldunuz? illa tüm yardımların sonu nikaha mı bağlanmalı?

    hiç ben öyle dedim, böyle dedim diye kıvırma. yanlış anlaşıldım deme. ne demek istediğin ve en önemlisi niyetin fazlasıyla ortada.
    hepsinden önemlisi sen kimsin arkadaş? necisin ki kalkıp böyle pedofiliyi meşrulaştıran ilişki önerilerini normal ve herkes bunu kabul edebilir mantığıyla din adı altında anlatıyorsun? senin sıfatın nedir? senin amacın nedir?
  • yeni vahiy gelmiş yine.
    ben bu adamlara kızmıyorum. çok temiz keriz silkeliyorlar. kitlesinin farkındalar, bütün gün oturup kadınları nasıl pay ederiz diye formül üretiyorlar. başarılılar da bu işte. tebaası ne söyleseler uyguluyor sorgusuz sualsiz.

    suçlu olanlar bunların karşısında 2 saat oturup çıt çıkarmadan dinleyen ve inanan insanlar. beyninizi sikeyim.
  • dinin hükmünü söylemiş insan beyanı. islam hukukunda evlenmede alt sınır yoktur. bu da islamda allah bir kadar net bir hükümdür. üzerinde ihtilaf dahi yoktur.
  • en düşük yaşa kadar indiler. en sonunda istediğiniz yaştaki kızla istediğiniz gibi sevişebilir ve evlenebilirsiniz deselerde rahatlasalar. daha iğrençleşemezler çünkü. o sınır çoktan aşıldı.
  • islam'dan haberi olmayanların eleştirdiği demeç...
    (bkz: gerçek islam bu değil) is loading...
  • vay anasını sayın seyirciler. yakında cinsiyeti ultrason ile belli olduktan sonra embriyo ile de evlenebilirsiniz diye açıklama gelecek sanıyorum.
  • müslüman önermesi olduğu okur okumaz anlaşılır.
  • sakal bırakan fetva veriyor garabetler ülkesinde. ulan hangi ayet - hadis cevaz vermiş 1 yaşında bebeyle nikaha? oraya buraya dokundurup hüküm çıkartmak nedir?
    ayrıca, hz. aişe hane-i saadete geldiğinde büluğ çağındaydı 9 yaşında değildi.
  • sen hz. ali misin de hz. ebubekir gelince kızını veriyorsun?
    yavşağın mantığına bak sanırsın peygamberle akraba olacak.
  • cima yapilmayacagini belirtmesi iyi olmus. hocasindan duymasa bunu kendi akil edemeyecek mumin kardesler olabilir.
hesabın var mı? giriş yap