• gün geçmiyor ki ülkemizdeki adaletin sülalesine sövmeyelim. bir yapanların yanına kâr kalan hikayeyle daha merhaba sevgili sözlük ahalisi.

    başlıktaki tarihte -dün diyelim artık saat gece yarısını geçti- öğle vakti 13.30 sularında evimden çıkıp yine evi çok yakın olan bir arkadaşıma gitmek üzere yola koyuldum. arkadaşımın evine gitmek için, içinde gençlik merkezinden çocuk parkına, kamelyasına kadar dört dörtlük büyükçe bir parktan geçmem gerekiyordu. gelin görün ki her zaman tıklım tıklım olan park bomboştu (tabii ben öyle sanmışım, birazdan "bomboş" olmadığını anlayacağız). malum cuma namazı vakitleri, e konyamız da çok dini bütün bir şehir biliyorsunuz kimsecikler yok. ben kendi halimde yürürken arkamdan yaklaşan bir koşma ve "sen benim sevgilime mi baktın lan!" sesi duymamla, arkama bile dönemeden kafamdan aldığım darbeyle yere yapışmam bir oldu.

    bu arada 23 yaşında, üniversiteden yeni mezun, kendi hâlinde yaşayan ve problemlerde iletişim odaklı bir kadınım.

    neye uğradığıma şaşırmakla birlikte karşımdaki arabesk repçi dar paça eşofmanlı kızıl kıza soğukkanlı bir şekilde "senin sevgilin kim kardeşim?" dedim. kendisi böyle bir tepki yerine çemkirme beklediği için bir saniye kadar dumur oldu ve ne diyeceğini bilemedi. sonra ikimizi ayıran arkadaşı geldi ve ilk saldıran jiletci tipli kızımız birkaç adım öteye gitti. bir an içimden şükür yarabbim sanırım arkadaşının bir beyni var, bizi ayırdı ve birazdan kız adına özür dileyecek diye düşündüm. bunu beklerken ayıran kızla bakışıyorum tabii. yine çok sakin bir şekilde "noldu, allah allah" dememe kalmadan bu sefer bu kız tarafından saldırıya uğradım. sonra ilk saldıran da geldi ikisi birden allah ne verdiyse.

    her neyse sonunda "yan baktığım" esas çingene oğlan geldi de üzerimden aldı bunları. ha o zamana kadar hoşuna gitti ve izledi sanırım, malum erkekler bayılır kız kavgasına. iki tane de sen vuramadın mı diyenler için; korktum arkadaşlar. hayatımda kavga etmemiş, böyle insanlarla muhattap olacağım bir ortamda dahi bulunmamış bir insanım. pek tekin tipler olmadığı ve etrafta da kimse olmadığı için bıçaklanıp kan kaybından gitmeme kadar her şeyi düşünüp ona göre davrandım. sonra bunlar benim yere düşen güneş gözlüğümü de alıp gittiler.

    evet fazla uzatmadan adaletsizlik kısmına geliyorum. darp raporu aldıktan sonra karakola gittim. gasp ekibinden benimle görüşmeye gelen polisin söylediklerini duysanız bir daha karakolun önünden geçmezsiniz. (yüzünde sürekli lauabli bir gülümseme ile) neymiş kıskançlıktan olabilirmiş böyle şeyler de, onum hanım da kıskançmış ama bu kadar da değilmiş hahahahah da, daha aklınıza gelebilecek, bir sürü boş boş bakacağınız şey.

    yani demem o ki polis sallamadı, zaten böyle psikopat tipler de kanunları senden benden iyi bilir ki başına bir şey gelmeyeceğini bildiği için böyle gündüz vakti rahat rahat birine saldırıp ortalarda dolaşabiliyor. iş yine başa düştü. ailecek her gün parkı kolaçan etmek üzere sözleştik. güzel bir gelişme olursa buraları editlerim.

    kalın sağlıcakla.

    bir de şey bu ülkede şans eseri yaşadığımız söylenmiş miydi?

    edit: gelen destek mesajları için çok teşekkür ederim, en kısa zamanda biber gazımı alıp çantama koyacağım.

    edit2: polis sallamadı diyince şikayetçi olmadım sanılmış. gasp ekibinde gelen polise sadece olayı anlattım, yukarıda anlattığım laubali polis kendisi oluyor. karakoldaki polise de ifademi verdim, şikâyetçi ve davacı oldum sonra da karakoldan ayrıldım.
  • önem verilmesi gereken ve mağduriyet içeren olay.

    şöyle salak saçma, laubali konuşan polisleri duyup gördükçe gram güven ve inancım kalmıyor hiçbir güvenlik ferdine.
  • öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.

    kızın erkek arkadaşına demek ki göz ucuyla bakmışsın ki o aptallar da bunu bahane ederek sana saldırmışlar. işin kötü yanı; apaçilere denk gelmişsin.

    tabi bunları kızın sevgilisine bakmadığını düşünerek söylüyorum. hoş gözün çarpmışsa bile bu normaldir, kabileye ben üstünüm, erkeğimi korurum, ona sevgimi bu yönde gösteririm fikri ile yapmışlardır.

    tekrar geçmiş olsun.
  • bu polisler yakında "sen de ona vursaydın ya bi tane" diyecek galiba. 10/10'luk bir rezalet daha. mağdur olana polis yardım etmeyecekse kim edecek?

    saldırıyı yapan dişi arizona kertenkelelerinin cisimlerini az çok tahmin edebiliyorum.
  • içerisinde (bkz: konya), (bkz: konyalılar), (bkz: polis) ve (bkz: cuma namazı) geçen bir olayda, çok ucuz kurtulmuş bir yazar. geçmiş olsun.
  • çok geçmiş olsun. 2 sene mi geçirdim o boktan şehirde . benzer olaylar yaşamıştık. 10 küsür sene geçmiş bir bok değişmemiş. nüfusunun büyük çoğunluğu malesef asarım keserim kafasında . savcılığa falan gidip polislerden de şikayetçi olun . size saldıran dallamalardan da .
  • bulun ve cezalarını verin. bir daha kafalarına göre insanlara saldırmamayı, gasp etmemeyi öğrensinler.

    cezalarını faiziyle ödetmeyi unutmayın.
  • (bkz: cuck)

    (bkz: beta male)

    (bkz: soy boy)
  • kadını erkeği bu nesil niye böyle oldu ya? fanusda mı yetiştiniz yeminle anlamıyorum.
    hani bir söz varya; şerefliler, en az şerefsizler kadar cesaretli olmadan hiç bir şey değişmez diye harbiden öyle.
    üniversiteye giden sümsük çıkıyor resmen. bu kadar sünepe olmayın be kardeşim, size vurana siz de nefsi müdafaa namına iki tane sallayın incileriniz dökülmez. tamam canınız tatlı anlıyorum da burası da ortadoğu, biraz coğrafyaya adapte olun, bulunduğunuz ortamı bi değerlendirin tartın.
    sonra buraya gelip avam avam ağlıyorsunuz, sanki isveç, norveç burası.
    bak tecrübe etmişsin işte, poliste karışmıyor bu işlere. bu bilgiyi kullan. al yanına sustalıyı, gerektiğinde parlaklığını göster yeter. he dikkat et iş siyasete bulaşmasın, o zaman polis harbiden görevini yapıyor.
    korkmayın olm, bu memlekette kimsenin canı değerli değil bunu artık bi kabullenin. doğa kanunları, vahşi yaşamın o dayanılmaz ilkelliğine bırakın kendinizi, mutluluk orda.
  • şu "polis hiçbir şey yapmadı" hikayelerinden illallah geldi artık. polis durduk yere bir şey yapmaz. hatta pasifseniz olayları direkt kapatıp sükuneti korumaya çalışır. şikayetçi olmazsanız tabii ki sizin peşinizde koşmayacaktır. "gısganşlık yaüv eheheh" diyen polise "ben bu kişiden şikayetçiyim, şikayetimden vazgeçmiyorum" derseniz kıçlarını kaldırıp size yardım ederler. bunu yapmak zorundadırlar. yoksa senin iki pışpışlamayla mıymıy boynunu büküp evine dönmen neresinden baksan adam için kar. vukuatsız bir gün geçirecek, hem hiçbir şey yapmadan maaşını almış olacak hem de asayişi sağlamış olacak. ee oldu olacak karakola da gitme polis parka gelip seni bulsun?

    aynı durum aile içi şiddette de geçerlidir. kadın karakola sığınır, kocasını alırlar, kadın şikayetçiyim diyemezse barıştırır yollarlar. bazen durum öyle saçmalaşır ki, ben mahkemede kocası tarafından bıçaklanmış kadının "kocamdır nihayetinde şikayetçi olmuyorum" dediğini duydum, gördüm. polis böyle vakalarda artık net bir biçimde olayları kısa yoldan halledici, arabulucu misyonunu üstleniyor. çünkü bu en az sorumluluğu almasını sağlıyor.

    polisi savunduğum falan anlaşılmasın kesinlikle. ama bulunduğunuz ortamda kimse kimsenin peşinden koşmuyor. sesinizi çıkarmayı öğrenin, haklarınızı bilin!
hesabın var mı? giriş yap