*

  • rezalet artık yok editi: şikayet sahibi ile iletişime geçen chakra yetkilileri yanlış anlaşılma için özür dilemiş ve meydana gelen rahatsızlığın çözülmesi için girişimlere başladıkları iletmişlerdir. yani taraflar arasındaki sağlıklı iletişim sağlanmış, iki taraf da muradına ermiştir. bu sürecin tek kaybedeni olan bense sözlük moderasyonu tarafından lanetlenmiş vaziyette, yüzümde bahtiyar bir gülümseme ile bu iyi gelişmelerin müjdesini size veriyorum.

    değerli çaylak dostumuz onemoreshotespresso'nun ricasıyla yazıyorum.

    entry: 10 ağustos 2019 tarihinde bodrum yalıkavak chakra şubenizi ziyaret eden eşim, ekte yer alan 8699137979529 barkod numaralı ürünü 4790 tl etiket fiyatıyla beğendik ve ödeme işlemleri için kasaya geldiğimde ise, yetkili kişiler ürünün fiyatının yanlış olduğunu 5900 liralık yeni fiyatı olduğunu belirttiler. kendilerine etiket üzerindeki fiyattan satın almam gerektiğini aksi taktirde yapılan uygulamanın tüketici aleyhinde olduğunu belirttim. konuyu müdürlerine ilettiler ve yardımcı olamayacaklarını belirttiler.

    dolayısıyla bu ürünü satın alamadım. şirket müşteri hizmetlerine konuyu detaylarıyla ve etiketin ürün üzerinde yer aldığı resmi ve videosunu göndermeme rağmen cevap bile verilmedi.

    chakra gibi bir kurumsal şirketin bu tarz müşteriyi yanıltıcı ve aldatıcı uygulamalarını haklı görüp, konuyla hiç ilgilenmemesi de ayrıca bir hüsrandır. konuyu tüketici hakem heyetine de taşıyacağımı ayrıca bildirmek isterim.

    tüketici bir ürünü beğendiğinde ve satın almaya karar verdiğinde, o ürünü üzerindeki fiyattan almaya hak sahibidir. bu tüketici haklarının geçerli bir kuralıdır.

    chakradan alışveriş yapmadan önce bir kaç kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.

    kanıt:

    https://eksiup.com/p/wh78189apkr5

    https://eksiup.com/p/t578190yjtvi

    video da mevcut, özellikle talep edeceklere iletilecektir.

    elçiden not: normalde bu tip entry isteklerini kabul etmem fakat tüketici hakları konusunda ülke olarak gidecek daha çok yolumuz olduğuna inanıyorum. bu tip olayların buralarda paylaşılması farkındalığımızın artması açısından önemli. daha fazla sorusu olanlar, onemoreshotespresso'ya ulaşabilir.
  • bodrum'un yeni ilçesinde çıkan rezalettir. belki başlık sahibi yalınayak başıkabak demek istemiş de olabilir. kim bilir.
  • (bkz: başıkabak)
  • rezalet tatmin edici degil. klasiklesmis bir rezalet cesidi.

    anlatim sikici degil ve gereksiz detaylar yok. dil akici.

    puanim 2/10
  • aynısı benim başıma gelmişti ama başlık açmadım açmamda. bu ülkede artık bunlar normal şeyler oldu dostlarım. adamlar aldığın, parasını verdiğin ürünü göndermiyor siz neden bahsediyorsunuz ya.
    rezalet olmayan rezalettir. 3/10 veriyorum.

    aynı şeyi bende yaşadım; tezgahta 4.95 olan domatesin kasada 5.95 çıkması, reyon görevlisinin fiyatı düzeltmek için bi bok yapmaması ve benim de tüm domatesleri gözünün içine baka baka bırakmam. adamın şeyinde bile değildi

    o yüzden çok canınızı sıkmayın.
  • güzel bir pr çalışması daha.

    (bkz: mutlu musun kanzuk)
  • boyle bir durumda zabıta ve belediyeye şikayet edilir sonuç alınamazsa rezalet olur.
  • kurumsal firmalarda etiketi degistirmeyen calisan tarafindan karsilanir aradaki fark, sen kabul edersin etmezsin sana kalmis.
    yanlis yapmis firmadir ve ayrica bundan cok daha opsiyonel cok daha uygun fiyata alabileceginiz bir suru yer var, sirf antin kuntin diye prim vermeyelim.
  • baslik neden degismiyor yalikabak nedir ;) evet bundan sikayetle bi sonuc alamayiz obsesyonum tuttu baslik yalikavak olarak duzeltilsin bu olaydan alinacak tek sonuc (boyle pr mi olur)
hesabın var mı? giriş yap