• bildiri linki

    bildiğiniz üzere bu meslek odaları zorunlu aidatla hükümranlıklarına yıllardır aynı zihniyetle gayri milli çizgide devam ediyor.

    sadece merak ettiğim konu şu ki, madem adalet ve demokrasi söylemiyle bu bildiriyi yayınladınız sormazlar mı?

    üyeniz kaç doktor, mühendis, mimar, işçi, emekçi ve niceleri sizin bildirinize katılıyor onay veriyor ve destekliyor. şayet bu sağlanmadıysa nerede adalet nerede demokrasi?

    böylesi önemli bir harekatı bile desteklemek bir yana önemsiz olduğunu ifade etmek sadece isminizin başındaki türk ibaresine ihanettir.
  • barışın tek taraflı yapılması gerektiğini düşünenlerin yaptığı açıklama. uzun zamandır o bölgeden tarafımıza roketler atılmakta, sürekli taciz edilmektedir. suriye sınırında kurulacak terör yapılanması ülkemizin bütünlüğünü tehlikeye sokmaktadır.

    edit : barış güze şey, kimse savaş istemez. fakat siz bunu mehtap pastanesinin önünde, maç çıkışında ve ankara’da hayatını kaybedenlerin yakınlarına anlatın. kundağında vurulan bebekleri siz unutmuş olabilirsiniz ama biz unutmadık.
  • --spoiler--

    ülkemizin temel sorunu rekorlar kıran işsizliktir, yağmur gibi yağan zamlardır, yoksullaşan milyonlardır.

    ülkemizin temel sorunu demokrasinin ve adaletin yıkımıdır.

    ülkemizin temel sorunu bir arada, barış içerisinde, kardeşçe yaşama umudunun karşına dikilen ayrımcı, kutuplaştırıcı, ötekileştirici politikalardır.

    --spoiler--

    başka sözüm yoktur hakim bey
  • sadece tbb değil.ttb, disk, kesk, tmmob ortak bildirisidir.
    tmmob üyesi olduğum kuruluş.çoktandır aidatımı ödememiştim.yarın ilk iş gidip yatıracağım.
  • binlerce doktorun aidatlarını gasp eden kürtçü bir oluşumun, her zamanki gibi gayrimilli bir hareketidir.

    şimdi sıra, aynı durumdaki bir başka meslek odası olan tmmob'de. önümüzdeki günlerde onlar da benzer bir bildiri yayınlar.
  • bir hekim olarak katılmıyorum.

    yıllardır bu ülkenin gelişimine engel olmaya çalışan, güneydoğu'da hekimleri, öğretmenleri, kadın ve çocukları katleden, askerine saldıran ülkenin ormanlarını yakan bir örgüte karşı türkiye cumhuriyeti'nin yaptığı operasyonu eleştiren bildiriyi kınıyorum.
  • ekonomik sorunlar bu ülkenin sorunu mu evet sorunu.

    ancak senelerdir bu toplumun başına bela olan bir terör şebekesinin ülkenin güney sınırında yedi düvelden bulduğu destekle kök salıp sınır illerini taciz etmesine göz yummanı gerektirmiyor.

    buna göz yummayı isteyenlerin barışı kendilerinin olsun. harp türklüğündür.

    acilen o unvanındaki türk ibaresinin çıkartılması gereken, unvanında türk ibaresinin geçtiği her gün mezalim olan bir örgütün bildirisidir.
  • dünya tıbbına olağanüstü katkılar sunan über!? kişilerin bildirisi. bu saçma sapan bildirimsiyi lanetle kınıyorum. tamam çok aykırısınız, çok biliyorsunuz. şimdi defolabilirsiniz!
  • muhaliflik başka şey, hainlik başka.
  • ulan bu bildirileri operasyon başlamadan yayınlarsın, asker mücadele ederken değil!
hesabın var mı? giriş yap