• (bkz: blackie's back and he's got his chopper again)
    wasp'ın sitesinde ilk başta 11 eylül olarak yer aldıktan sonra yeni bir güncelleme ile 10 eylül'e alınmış ve yeri de refresh venue olarak belli olmuş olan konserdir. 10 eylül pazar akşamı olduğu için cillop gibi bir vakittir; iyi ki bir gün öne alınmıştır. eylül ayının bombasıdır; rock'n'coke ve diğer eylül etkinliklerinin yanında hikaye kaldığı konserdir. blackie abimizin kalp rahatsızlığından dolayı konserin ertelenmiş olduğu haberini duyduğumuzda her ne kadar ümitsizliğe kapılmış ve wasp'ı türkiye'de görme hayallerimizin suya düştüğü sanısına kapılmış olsak da, kendisi ilerleyen yaşına rağmen bizleri utandırmış ve çok sevindirmiştir.
  • ertelenmiş 14 temmuz 2006 wasp istanbul konserinin yeni bir tarihde can bulmuş halidir.iki aydır günde 20.000 kere tıkladığımız http://www.waspnation.com/tourdates.html sayfasını entry tarihi itibariyle tıkladığımızda karşımıza 11/09/06 monday "turhey" çıktığı zaman önce bir şaşkınlık yaşasak da turhey in turkey olduğunu umarak bu başlığı açmakda sakınca görmedim.
    ülke : "turhey", şehir : "to be announced", mekan : "to be announced" olsa da konseri üzerimize alındık.
    ülke nin turkey, şehrin istanbul, mekanın da "yedikule zindanları" olmasını umarak seviniyorum.

    0 dan edit : yapılan güncelleme ile entry : 10 eylul 2006 wasp istanbul konseri tarih : 10/09/06 sunday ülke :turkey şehir : istanbul mekanda : refresh the venue olarak düzeltilen aynı zamanda 56 şehir ve 22 ülkelik dev wasp 2006-2007 turnesinin ikinci ayağı olan konserdir.
  • 23 ağustos 2006 da biletleri biletix üzerinden satışa başlanacak etkinlik ötesi.

    http://www.biletix.com/…/wtsevent.php?eventcd=ghpb4
    bilet fiyatları :
    80 ytl - sahne önü - 47,50 ytl - normal
  • sanki ertelenme olayı sonrası gazı alınmış konser. ne olursa olsun sönük geçemeyecek, türk metal dinleyicisinin gördüğü en görkemli şovlarından birine sahne olacak. muhtemelen dayak yemiş gibi terkedeceğiz mekanı. tekrar gelsinler diye de çok yalvaracağız ama bir daha olmayacak muhtemelen de.
  • blackie babanın sahnede kullanmak üzere meşhur ve ürkütücü mikrofon ayaklığı ile geleceği konser. baba unutulmaz bir şova hazırlanıyor muhtemelen, merak ne kelime.
  • aylardır beklenen ve sonunda 2 gün kalan ayin.

    ancak murphy yasalari iş başında

    biletlerin satışa çıktığı ilk gün (yada 2. tam emin değilim) 23 ağustos 2006 da biletix in internet sitesinden abonelik hesabımı kullanarak herbirine 77 ytl ödeyerek 4 adet "sahne önü" bileti aldım.
    daha sonra aynı gün içinde bana en yakın biletix noktası olan "ankara tunalı hilmi dost kitapevi" nden biletleri teslim almaya gittiğim ve biletler basıldığında biletlerin üzerinde "normal bilet " yazıyordu.itirazımla sistemi kontrol eden biletix görevlisi herhangi bir sorun olmadığını söylese de içimi rahatlatmaya yetmedi.
    daha sonraki günlerde yine sahne önü bileti alan dostlarımızın biletlerinde "sahne önü" yazısını görünce huzursuzluğum arttı.biletix telefon hattından yetkililerle yaptığım görüşmeşlerde biletleri aldığım gün sistemden kaynaklanan bir hata oluştuğunu ama bu durumun herhangi bir sorun çıkarmayacağını öğrendim."ankara tunalı hilmi dost kitapevi" ne yaptığım ziyarette de aynı bilgi verildi.daha sonra türkiyede yaşamanın getirdiği herşeyden kıllanma sendromu ve paranoyasıyla "mute productions" a uzun ve detaylı bir mail atıp durumu anlattığımda yine benzer sakinleştirici cevaplar aldım.
    şimdi elimde bir klasör dolusu evrak ve delille konser gününü bekliyorum.
    (bkz: bekleyelim görelim)
    (bkz: konserlerde vip bilet uygulaması)
  • ---spoiler---
    turnenin ilk ayağı olan 6 eylül 2006 kavarna - bulgaristan daki konserle aynı setlist uygulanırsa setlisti aşağıdaki gibi olacak konser.

    1.on your knees
    2.hate to love me
    3.l.o.v.e. machine
    4.wild child
    5.arena of pleasure
    6.mercy (yeni)
    7.widowmaker
    8.the headless children
    9.sleeping in the fire
    10.the idol
    11.i wanna be somebody
    encore:
    12.chainsaw charlie
    13.blind in texas

    ---spoiler---
  • grubun tur otobüsünün türkiye sınırlarına girdiği haberlerinin alınmasından sonra iyice heyecanlandırmış olan konser. umarım ki türk izleyicisi bu efsaneyle beraber bağıra bağıra i wanna be somebody söyleyecektir yarın akşam refresh the venue'de.
  • forever free'siz, mean man'siz, the real me'siz, the heretic'siz bir wasp konseri düşünemediğim için eğer bulgaristan konserindeki listenin aynısını çalarlarsa beni feci derecede üzecek olan konserdir. bu şarkıların isimlerini haykırmayan izleyici bizden değildir.
  • kısacık süresine rağmen dolu dolu geçen konser. blackie lawless beklediğimizden daha sakindi, şov olayına fazla girmedi. death from above yazılı gitarıyla mest etti. makyajına rağmen kırışıklıkları gözümüze çarptı. üstad* bayağı çökmüştü. şov olayını basçı sırtlanmıştı, performansı parmak ısırttı. on your knees ile başlayan konser (sırasından emin değilim) hate to love me, love machine, wild child, widowmaker, sleeping in the fire, the idol, i wanna be somebody ile devam etti. bis - chainsaw charlie - 2.bis ve blind in texas derken animal fuck like a beast dinleyemeden konser bitti.
hesabın var mı? giriş yap