• özet geç piç: iş amaçlı kullandığım bilgisayarımın 36 gündür serviste olması nedeniyle yaşadığm mağduriyet, işlerden geri kalma, sinir stres.

    edit: ooo rezalet yeni bir boyut kazandı. az önce telefonla ulaştım ve ürünün iade raporunun hazırlandığını ancak henüz bana iletilmediğini öğrendim. ayrıca iade/ değişim yapıldığı için parça değişimi için ödediğim 953,70 tl’nin tarafıma iade edilmeyeceği bilgisi iletildi. yani bana vermedikleri bir hizmetin ücretini benden almış olacaklar. sizinle uğraşacağım aslanım.

    2 yıllık garantisi halen devam eden lenovo yoga 530 model bilgisayarımın klavyesinde nokta tuşu çalışmıyordu. bu tuşu söktüm ancak yerine takamadığım için bilgisyarımı kurban bayramından çıktığımız ilk iş günü olan 4 ağustos günü servise göndermeye karar verdim. 4 ağustosta öğleden önce talep oluşturdum, öğleden sonra da bilgisayarımı kargo yoluyla karşı ödemeli olarak lenovo teknik servisi olan bdh bilişim'e gönderdim. bilgisayarım 5 ağustos tarihinde kendilerine ulaştı ve süreç başladı. 9 ağustos tarihinde mail yoluyla "hasarlı tuş" gerekçesi ile fiyat teklifi iletildi. görsel. 11 ağustos tarihinde talep edilen 953,70 tl'lik ödemeyi gönderdim. görsel.
    14 ağustos tarihinde parçanın yurt içi stoklarında olmadığı, bu nedenle yurtdışından sipariş edildiği bilgisi iletildi.
    21 ağustos tarihinde sipariş edilen yerde / ülkede parça olmadığı için bu kez başka bir depodan / ülkeden sipariş edildiği bilgisi verildi. verildi dediğime bakmayın, 21 ağustos tarihi için olan bilgiyi arayarak kendim öğrendim. bununla ilgili bir bilgilendirme maili almadım.

    yasal süre olan 20 iş gününün tamamlandığı gün (31 ağustos) tekrar aradığımda onarımdan vazgeçtiğimi, cihazımı herhangi bir işlem yapmaksızın göndermelerini istediğimi, ödediğim ücretin de iadesini talep ettiğimi belirttim. ancak telefondaki görevli cihazın serviste kalmaya ilişkin yasal süresinin dolduğunu, onarımın halen yapılamamış olması nedeniyle de bu cihazın çok yüksek ihtimalle değişime girececeğini, istersem şu anda iade talep etmeyip birkaç gün daha bekleyebileceğimi, bu şekilde de cihazın değişiminin garantileneceğini söyledi. peki dedim. 4 eylül de tekrar aradım durumu sormak için, herhangi bir gelişme olmadığı için değişim istediğimi belirttim. aynı gün cihazın değişime girmesine yönelik gönderilen maile onay verdim.görsel
    (tarih 4 eylül cuma). bana kargo yoluyla bir zarf geleceği, bu zarftaki belgeyi cihazı aldığım yere (mediamarkta) götürürsem cihazımın değiştirileceği bilgisi iletildi. sürecin çok uzadığını, bu nedenle de kargonun bir an evvel gönderilmesini rica ettim. tahmin edebileceğiniz gibi herhangi bir kargo gelmediği gibi herhangi bir bilgi de verilmedi ne zaman göndereceklerine dair.
    7 eylül salı günü değişim talebimden vazgeçtiğimi, herhangi bir onarım yapmaksızın yalnızca ürünümü geri istediğimi belirten bir mail attım. 7 eylülden beri telefonla defalarca kez aramama rağmen, yalnızca 1 kez bir müşteri ilişkileri yetkilisine bağlanabildim, onda da talebiniz onarım merkezine iletildi gibi kalıp bir cevap verildi.

    7 eylülden beri maillerime yanıt da verilmiyor. telefonla da ulaşamıyorum. bugün de 3 kez aradım, üçünde de kimseye ulaşamadım.

    cihazım 5 ağustostan bu yana, yani bugün itibariyle 36 gündür lenovo servisinde. akibetini halen merak ediyorum. sanıyorum gasp ettiler cihazımı. altı üstü cihazımın geri gönderilmesini istiyorum.
  • tam anlamıyla nokta bir rezalettir.
  • nokta bir ibneliktir.
  • (bkz: #112713690)
  • şaşırtmayan rezalettir. lenovo pişmanlıktır...
  • 10/10 rezalettir. lenovo vermediği hizmet için aldığı paraya çökmeye çalışıyor şaka gibi.
hesabın var mı? giriş yap