• son maçta göztepeli oyuncunun kontrolsüz hareketinde ayak bileğine darbe alan jose ernesto sosa’nın kadroda olmadığı maç.

    onun dışında alanyaspor’un tablodaki yeri tesadüf değil. hocaları erol bulut elindeki kadro ile güzel işler yapıyor. her ne kadar son maçlarında ilk haftalardaki galibiyet serilerini görememiş olsalar bile cisse ve arkadaşları ilk on haftayı lider tamamlamayı bildi. o yüzden trabzonspor için favori demek zor ama yine de tüm eksiklere ve kaptanın yokluğuna rağmen saha ve seyircisi önünde trabzonsporumun kazanacağını tahmin ediyorum.
  • her ne kadar maçın zorluğunu, takımın müşkül durumunu anlatma maksatlı yazılmış olduğunu tahmin etsem de, kim eksik olursa olsun, trabzonspor iç sahada oynuyorsa, hele hele bir anadolu takımıyla oynuyor ve sahaya 11 kişi çıkıyorsa o maçı kazanmasının haricinde bir sonuca iyi dememiz mümkün değil.

    belki daha dengeli, belki daha sabırlı ve tedbirli oynayacağız ama yine de sağda pereira ve yusuf, solda waka ve novak, ortada sorloth, arkada parmak oynayacağımız maç için gayet yeterli bir formasyon, tribünün de bu maçta kendini hissettirmesi elzem.

    3 puan çok lazım, umuyorum ki alan da biz olacağız, haydi çocuklar.
  • sahaya çıkacak onbir; uğurcan, pereira, hüseyin türkmen, campi, novak, hosseini, kamil ahmet, a. parmak, yusuf, nwakaeme, sörloth

    yedekler; erce, ıvanildo, serkan, abdurrahim, ahmet canbaz, fıratcan, cafer, doğan, avdijaj , koray

    sakatlar ligde şampiyonluğa oynayacak bir kadro çıkarır.

    güzel bir müsabaka bizi bekliyor. iki ofansif takım. erol hocayı takdir ediyorum. takımın taraftarın katkısıyla galip ayrılacağı müsabaka olacak inşallah.

    vurduğunuz gol olsun uşaklar.
    oyna dik oyna!

    #böyle güzel mavi görmedik
  • trabzonsporlular olarak galibiyetin sürpriz olacağı karşılaşma . çok fazla sakat olması nedeniyle ünal karaman oyun sistemini tamamen değişmek zorunda kaldı .
  • şu an kural hatası oldu yenilen takım hemen başvursun

    hakeme çarpan top hava atışıyla başlar.

    edit : kural hatası olmuyormuş dışarı çıktığı için

    geri zekanın biri entry yazmış aşağıda agliyorlar diye bende mesaj attım aynısını burayada yazayım

    biz 0.0 ken kural hatası diyoruz sizin gibi yenilince aglamiyoruz
  • kural hatası olan maç. hakemin oyunu durdurması ve hakem atışıyla başlatması gerekirken taç atışını alanyaspor'a verdi. bu maç tekrar oynanır.

    edit: top dışarı çıktığı için normal atış ile devam ediyormuş. top oyunda kalsa hakem alacaktı. bir şey daha öğrenmiş olduk.
  • gollü beraberlikle sonuçlanacak olan, süper lig 10. hafta karşılaşması.
    skor tahminim: 2-2
    not: hamsispor
  • kural hatası olmuştur ama maçın gidişatına ya da sonucuna etki etmediği için maçın tekrarını gerektirecek bir durum yok.

    ancak abdülkadir bitigen hakikaten düdüğünü asmalı böyle bir rezillik olamaz.

    not: fb

    edit: net kırmızı kart. buna itiraz bile etmemesi lazım açıkçası bir oyuncunun. siopis'in bileği kırılıyordu az kalsın. yine de bitigen'in düdüğü asılmalı diyorum.

    büdüt: pereira'nın bir değil iki kez ikinci sarı kartı es geçildi bitigen tarafından. bitigen hayatımda gördüğüm en rezil yönetimi sergiliyor sahada.

    düdüt: @kovarinko uyardı. kural hatası yokmuş. alanyaspor lehine hata denilebilecek hata da yokmuş haliyle. alanyaspor doğranmıştır, geçmiş olsun.
  • kural hatası değil hakem hatası olan maç

    eğer kuralda avantaj sağlama kısmı olmasa ve her hakeme çarpan top hakem atışı ile başlar dense idi kural hatası olurdu ama burada hakeme insiyatif verildiği için hata hakem hatası olur kural hatası değil.
  • topa mudehale ettikten sonra rakibin bilegine basan abdulkadir'in kirmizi gordugu mac.

    haftalardir topa dokunmadan bilege basan istanbul yosmalari ne gordu? hicbir sey. amina koyayim boyle tiyatronun.
hesabın var mı? giriş yap