• 10 senenin hatırına adama bir kıyak yapayım demiştir.

    bittiyse bitti işte, uzatmanın ne alemi var?
  • evet kocalarimiz 15bin lira aliyosa onlari bosamamaliyiz. evet
  • bizi ilgilendirmeyen nedenlerdir.

    ayrıca başlığı oluşturan arkadaş sadece böyle çöp bi başlık yazarak değil, tanım cümlesi girmeyi beceremeyerek de formatın içine etmiştir.

    gerçekten tebrikler sevgili moderatör ekibi.
    bizi bu hâle siz getirdiniz.
    tebrikler.

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıkları engelle)
  • çocuğu doğurup amacına ulaşmış. hatırı sayılır bir nafaka da gelecek. daha ne olsun?

    genelleme yapmıyorum. bazı kadınlara rahat batıyor.
  • sadece mutlu değildir ve mutlu olmak istiyordur biliyordur ki mutsuz bi evlilikte (kendisini mutsuz hissetmesi de dahil) çocuklarına gereken sevgiyi veremeyecektir, eşine artık sevgi dolu bakmayacaktır.
  • çok fazla neden sayabiliriz hatta kadının kendisi bile ama en temelde tek bir neden vardır : cinsel yaşamdan doyum alamıyor olmak. ama şunun farkına varacaktır ki o doyumu hiç elde edemeyecek. önce farklı erkekleri ve heyecanları deneyecek sonra gün gelecek yine aşık olmak isteyecek ve aynı süreç başlayacak. bunun çaresi yok, sürekli doyum diye bir şey yok çünkü. hayat kısa ve sürekli değişik ilişkiler de bir yerden sonra rutin hale gelecek ama her konuda o kadar şartlandı ki modern insan sanki her an mutlu, her an doyumlu olması gerek, hayat ona hep altın tepside imkanlar sunmalı, sunmuyorsa bir terslik vardır hemen yeni şeyler peşinde koşmalı. oysa hiç birinin sonu yok. her ilişki günün sonunda birbirine benzer hale gelir çünkü sen aynı sensin.
  • kişiye ve eşinin davranışlarına göre değişkenlik gösterir, evlilik var tek taraflı isteklerin ayyuka çıktığı, kadının yada erkeğin duygu durumu hiç sayılıp, seks kölesi haline getirildiği, eşinin her türlü işkencesine katlanmak zorunda kaldığı, ruhu öldürülmüş, kişiliği yok edilmiş. manevi cinayet işlenmiş, maktul var, sanık yok. maktul konuşamaz, sanık da durumun farkında, cinayetinin keyfini çıkarır.
  • şişmiş egolu kocanın sürekli kadını aşağılaması, küfür ve hakaretleri, nasıl olsa çocuk var beni boşamaz diye ettiği eziyetler kadının canına tak etmiş olabilir. kimsenin içini bilemezsiniz.
  • 15bin lira 3 kisilik bir aile icin aslinda bu yasam standartlarinda normal bir maastir gorece duzgun bir egitim alsin, bir hobi edinsin isteyen ebeveynler icin. gerisinden bana ne, sana ne, bize ne, size ne.
  • 16 yıllık evli ve 2 çocuklu bir kadının, “kocam bana çiçek almıyor, ondan tektaş yüzük istedim onuda almadı, hiç romantik değil” diye boşanma davası açtığını gördü bu gözler. hatta ilk duyduğumda “gerçekten dilekçede böyle mi yazıyor?” diye sordum. ve evet, gerçekten yazıyordu. bunları isterken de borç içinde yüzdükleri yetmezmiş gibi, evleri de yanmıştı. başlarını sokacak evleri olmadığı gibi giyinmeye kıyafetleri de yoktu.

    ayrılmak ya da boşanmak istedikten sonra sebep ve bahane çoktur.
hesabın var mı? giriş yap