• 19 mayıs stadında oynanacak lig maçı.

    en son ankara'da bir gençlerbirliği maçına gitttiğimden beri 15 sene geçmiş. o maçı 2-1 gençler kazanmıştı, çekirge şarkıları eşliğinde stattan çıktığımı hatırlıyorum maç bitimi, dahası passolig boykotu derken en son gittiğim lig maçı da sanırım 2012'de ibb maçıydı istanbul'da.

    tribünde olmayı özledim mi, pek bilemedim. tv'den izlemek de gayet keyifli ama ankara'daki trabzonsporlu sözlük yazarlarıyla mini bir zirve eşliğinde, hugo rodallega golleriyle keyifli bir öğleden sonrası yaşayacağımızı umuyorum, bakalım.
  • vurduğun gol olsun herşeyim..
  • vurduğunuz gol olsun uşaklar.
    tek şüphem roda. daha hareketli ve gününde olup fileleri havalandırır inşallah. sosa ve abdülkadir önce ki hafta gibi oynarsa galibiyet zor olmaz.
  • sosa varken uğur'a penaltı attıran takım azalarak yok olsun lütfen.
  • son yıllarda gördüğüm en komik penaltılardan birinin verildiği maç. neyse ki gol olmadı.
  • jose sosa gibi bir oyuncun varken takımın en kazma adamı uğur demiroka penaltı kullandırırsan sonuç bu.
    uğur'un penaltılarda çok başarılı olması gerçeği değiştirmez.

    ayrıca gençlerbirliği taraftarı kadar malını görmedim, dakika 80 maç 0-0 takımın fena oynamıyor, ama maç boyunca yönetim istifa...
    gençler 5 mi atacak oğlum trabzona?

    edit: trabzonspor taraftarının yönetim istifa diye bağırdığı söyleniyor, yanlış anlamışım kusura bakmayın.
  • maçta penaltı olabilecek tek pozisyon castillo nun rabona denemesi sırasındaki ele çarpan top diğer bütün pozisyonlar iki takım adına da penaltı değildi ki o pozisyon da tartışmaya açık. rıza hoca ile gol yemiyoruz diyoruz ama gerçekten oldukça şansa. uğurun ters kafası veya khalilinin şutlarından birisi gol olsa kimse bir şey diyemezdi. kısacası rezalet top oynayarak 5 haftadır berabere kalıyoruz ilerisi için ışık vermiyoruz hiç.
  • ümit özat’la şaha kalkan gençler şimdide hamsiyi eli boş yolladı. direkten dönen topu gol olsa maçı alacaklardı. gençlerin taraftar sayısı artmış ( tabi tribünlerdeki küfürde ) aslında artık eski emektar fenerli ümit ve cavcavın yadigarı gençlere destek için bu maçlara gidilir.
  • bir daha izlemeyeceğim diyorum, izliyorum. küfür yazıyorum, siliyorum. beddua yazıyorum, siliyorum. başkanından oyuncularına hepsi ruhsuzlar topluluğu.
  • beni kanser eden süper lig maçı.
    trabzonsporun oyun planı yok, b planı yok, yeterli kalitesi yok, yokoğlu yok. ümit özatı zerre sevmem, ancak bugün gençlerbirliğinin bir planı vardı, yeri geliyor ilk yarıda oyuncu değiştirip taktiği değiştiriyor. yahu rıza çalımbay takım hiçbir şey oynamıyor, top tutamıyor forvet çıkarıp forvet, kanat çıkarıp kanat alıyorsun. fenerbahçe maçında tribün tezahürat yapmasa sosayı falan almazdı oyuna bu adam. yusuf ve abdülkadire herhangi özel antreman yaptırdığını düşünmüyorum.olan bu çocuklara olacak, ortalama bir süper lig oyuncusuna dönüşüp yok olup gidecekler.
    taktik namına herhangi bir antreman yaptırdığını düşünmüyorum, takım atak yaparken bütün oyuncular stabil bekliyor. ya hiç mi söylemiyorsun hareketli olun koşu yapın diye.
    bomboş adamsın rıza çalımbay, bomboş. son olarak yönetim istifa
hesabın var mı? giriş yap