• 10 temmuz çarşamba günü ııı18yl pnr numaralı kk66 sefer sayılı 08.30 istanbul zonguldak seferini yapacak atlesjet ucagina binmek için iki kucuk cocugumla beraber istanbul havaalanina gittik.check-in işlemlerinden sonra kapida beklemeye basladik ve 40 dakika rötar olacagi bilgisi verildi sonra klimalarin arizali olduğu söylenerek 1 saat daha rötar yapildi, zaman geldiğinde bu sefer de teknik ariza yaşandigi bilgisi verilerek bekletildik. saat 11.30 oldu ve hiçbir yetkili aciklamasi olmadan bekletiliyorduk.sonrasinda uçağın zonguldak'a gitmeyecegi bilgisi verildi sebep olarak havaalaninda arıza yasandigi soylendi bu arada zonguldak havaalaninda bekleyen yolcu yakınina ucagin zonguldak'a inmeyecegi kastamonuya gidecegi soylenmis, sebebini sorduğumuzda da istedikleri zaman zonguldak havaalanina inemeyeceklerini soylediler.

    nihayet saat 13.00'da uçağa alındık ve bizi ucakta saat 15.00'e kadar beklettiler ne kadar ısrar etsekte dogru düzgün bir sebep soylemeden bizi kastamonuya goturup oradan otobuslerle zonguldak'a götüreceklerini soylediler ve saat 5 gibi bizleri kastamonuya goturerek oradan otobüslerle zonguldak'a ulastirtirdilar. sabah 8.30da kalkmasi ve zonguldak'a gitmesi gereken uçak a aksam 5de kastamonuya indi ve aksam 7 gibi otobuslerle perisan bir şekilde zonguldak'a ulastik. yetkililerden ne dogru düzgün bir aciklama ne de özür vardi. uçuşlarınızda bu firmayı tercih edecekseniz bir daha düşünmenizi tavsiye ederim

    edit:11 saatlik gecikmeden sikayet etmeyecekmisiz, bu tip rötarlar havayollarinin fıtratında varmış vay be! yapilan aciklamalar zaten celiskiliydi önce uçakta ariza var dediler sonra havaalaninda ariza var dendi sonra zonguldak havaalanina istediğimiz zaman inemeyiz gibi bir sebep one sürdüler. bu arada zonguldak havaalina ayni saatteki thy uçağı coktan inmisti. ne halt karistirdilar bilmiyorum, kaptanı ve hostesleri baska ucaga transfer ettiler gibi seyler duyduk. bu rezalet degil midir simdi?
  • 5 saat ustunde gecikme olunca iade vb alıyorsunuz. sivil havacaılık yolcu haklarını incleyin derim
  • evet rötar rahatsızlık veren bir durum ama başka ne rahatsızlık verir, biliyor musunuz? cenaze. havacılık beyle.
hesabın var mı? giriş yap