• ekşi sözlükteki pek çok başlık altında karşılaşılan durumdur. hemen her kavramsal başlığa birileri onun aynı zamanda bir albüm adı olduğunu da yazıyor. az önce fuzzy logic başlığına bakıyordum. bulanık mantık yani, kel alaka bir başlık (tam olarak ne olduğunu anlatmakla uğraşamayacağım) ama orada bakıyorsunuz birisi "fuzzy logic: super furry animals isimli grubun süper albümü." gibi bir entry yazmış. sonra başka birileri daha defalarca aynı tespiti yapmış.

    bu entry'lerden ne kadar çok gördüğümü düşündüm. alakasız bir başlığa baktım, (bkz: excalibur) orada da aynısı vardı. grave digger albümüymüş. bu böyle sürüp gidiyor sanırım.

    genelde tanınmamış metalci gruplar oluyor bunlar. albümdeki bazı şarkıların davul ya da baslarının müthiş olduğu zaman zaman ekleniyor, oradan anlıyoruz. aslında o kişi de zaten albümün adını excalibur isimli kılıçtan ötürü öyle yapmış oluyor, o yüzden o başlık altında ayrı bir tanım gerekli mi, o da tartışılır. ama sonuçta yasaklanamayacağı için de kaybettiğimiz vakitle kalıyoruz.

    hayırlısı...
hesabın var mı? giriş yap