• n11.com'un yaptığı geleneksel kampanya. ekim ayında kuponlar dağıtılmaya başlanıp 11.11'de %15'e kadar indirim alabileceğiniz, firmaların da bunun haricinde indirimler sağladığı bir fırsat.
  • ürünlerin büyük çoğunluğunun bindirim üzerinden indirimle eski fiyatına hatta daha pahalıya satıldığı, kolpa kampanya.
  • bu kampanya yayıldıkça indirimler cüzi miktarlara düşmeye başladı eskiden acil lazım değilse 6-7 ay beklediğim ürün olurdu 11.11de alırım diye şimdi listemdeki en yüksek indirim %3-5
  • tanım1: yerel saatle az önce biten, öncesinde çin'li alışveriş sitesi taobao ve ardından jingdong , 1haodian, suning gibi platformlarda da başlayan, ayrıca markaların resmi sitelerinde ve mağazalarında düzenledikleri 24 saatlik kampanyalı-indirimli alışveriş festivali. her sene 24 saatte iç pazarda internet alışverişinde harcanan miktarla rekorlar kırılıyor, bu rakamlar milyarlarca doları buluyor.

    edit: siyah cuma'dan esinlenmişlerdir.tabii nüfus avantajı ve alışveriş teknolojisinde çok önde olmaları sebebiyle 11.11 çoktan uçup kaçmıştır.

    tanım2: yine çin'de her yıl 11 kasımda bekarlar günü olarak bilinir ve kutlanılır. mantığı da şudur: 1 rakamının şekil ve mana olarak tekliği temsil etmesi. 4 tane 1 in yan yana gelmesi de bunu çağrıştırıyor tabii.

    (bkz: taobao)
    (bkz: black friday)
  • genel olarak türkiye'de bu tarz kampanyalar genelde yanlış stok site çökmesi veyahut kullanılmış ürün satışıyla müşterileri hayal kırıklığına uğratır. bu seneki için güzel bir reklam yapmışlar. bir yerden falan alıntıysa melodi lütfen yeşillendirin çünkü çok hoşuma gitti.
  • aliexpress'in çıldırttığı tarihtir. haftalar önceden kampanyalar yapmaya başlarlar ama tam 11 kasım'da neredeyse bütün ürünlerin fiyatı normalin altına düşer.
  • aliexpress adlı çinli bir milyoncudan alışveriş yapmak için müthiş tarihtir. çoğu üründe fiyatlar yarı yarıya düşüyor bir de dolar hazır düşmüşken daha uyguna alabilirsiniz alacağınızı.
  • bugün saat 16.00 itibariyle başlayacak aliexpress büyük (!) indirim günü;

    malın 3 gün önceki fiyatı: 16.24 dolar
    malın şimdiki fiyatı: 29.99 dolar
    malın 11.11 fiyatı : 15.59 dolar

    sağolsunlar.
  • 11.11, herkesin yıl boyu heyecanla beklediği, n11 olarak bizim de coşkuyla karşıladığımız yılın alışveriş günü!
    her yıl 11. ayın 11’inde n11’de gerçekleşen çok büyük bir indirim şölenidir.
    şöyle ki onlarca volkswagen otomobilin %40’a varan indirimlerle satıldığı, tüm otomobillerin inanılmaz bir hızda tükendiği bir gün düşünün. bu, günün en büyük satışı. ama bunun dışında gün boyu n11’deki tüm kategorilerde inanılmaz indirimler oluyor.
    elektronikten süpermarket kategorisine, giyimden anne & bebek kategorisine, tüm kategorilerde yüz binlerce üründe benzersiz indirimler 11.11’de n11’de sizi bekliyor.
    1 ekim-11 kasım arası milyonlarca 11.11 indirim kuponu n11’de sahibini buluyor.
    40 gün 40 gece kupon biriktirenler, 11.11’de kuponlarıyla indirime indirim katıyor.
    yılın alışveriş günü, 11 kasım 00:00’da başlayıp 23:59’da son buluyor, ama “keşke hiç bitmese” dedirtiyor.
hesabın var mı? giriş yap