• bir takim neo-nazi'nin dun gece university of virginia kampusunu basmasiyla baslayan olaylar (foto). ilgili haber
  • kameralar onunde orospu cocugunun tekinin arabasiyla milleti ezdigi olaylar. cok acayip seyler oluyor, trump basgan kina yaksin bi tarafina.
  • vay be. trump reisin başa gelmesiyle deliklerinden çıkan abd çomarları göçmenlere üstelik üniversitede okuyan göçmenlere saldırıyor.
    mallar, sizin biliminizin çoğunu o göçmenler yapıyor.

    çomarların kardeşliği olarak anadoludan öğreneceğiniz çok şey var.
  • trump'in basin toplantısında yol yaptık diyerek kınadığı olay. adam ciddi ciddi ülkede her şey güzel gidiyor, işsizlik çok düştü, şirketler çoştu, yapmayın etmeyin böyle şeyler dedi. hay senin başganlığına.
  • abd'de cin şişeden çıktı. artık bu olaylar tüm abd'ye yayılacaktır. beter olsunlar. 100 yıla yakındır başka coğrafyalarda akıttığı mazlum kanının ahı elbet çıkacaktı bir gün...
  • çomar her yerde çomar!
  • işgale karşı kurtuluş savaşının fitilini ateşlemesini umduğum hadisedir. allah yar ve yardımcınız olsun.
  • olaylar aslında cuma akşamı başladı. konfederasyon'un efsane komutanı robert e. lee'nin charlottesville'de bulunan heykelinin kaldırılması kararıyla birlikte sağ gruplar eylem yapma kararı aldı. unite the right hareketi bugün eyleme geçti ve yürümeye başladıktan yaklaşık 10 dakika sonra bir araba eylemcilerin ortasına daldı. 7 kişi yaralandı ama protestolar artacak gibi gözüküyor.

    edit: olay antifa yürüyüşünde gerçekleşiyor. saldırıyı yapan kişinin de antifa olduğu belirlendi. 1 ölü 19 yaralı var.
  • 1000 kadar neo nazi beyinsizin nazi bayraklariyla kkk yuruyusu yapmasiyla cikan olaylar. abdnin nazi almanyasina karsi savastiginin farkinda olmadan ellerinde nazi bayraklarinin olmasi zaten lafa gerek bile yok. olayin gectigi virginia eyaletinde ohal ilan edildi. goruntulerde taskinlik yapan kim varsa hepsini alir kodese tikarlar. ıcerde gorurler sonra derek vinyard gibi nazi olmak neymis.

    burdaki bi kac beyinsizde okudugu haberlerin gaziyla artik yok kapi acildi cin cikti amerikanin sonu geliyor gibi yorumlarda bulunmasi cok daha komik aslinda. turkiyede kanallar zamaninda 11 eylul saldirilarini da amerika yikildi bitti mahfoldu gibisinden yaymisti. sonraki gun bi baktik alt tarafi iki kule gitmis. trumpin gaziyla bazi gruplar redneck bible belt guney eyaletlerde olaylar cikarmaya devam etcektir elbet. ama burda bunlarin gotlerinden kan alacak bir polis adalet teskilati hali hazirda mevcut.
hesabın var mı? giriş yap