• aslen “11 ağustos 2018 buzdolabımın üstündeki magnetlerin buzdolabımdan daha pahalı olması” olacaktı. malum başlık sınırı.

    bugün fark ettiğim durumdur.

    buzdolabımın üzerindeki 40’tan fazla magnetin ortalama 3 euroluk satın alma değerini bugünkü kurla çarpınca (eur/tl=7.36) 880-900 lira ediyor.

    ortalama bir marka derin donduruculu buzdolabımı geçen yıl 800 liraya almıştım. şu an satmaya kalksam spotçular 200 lira ancak verir.

    (bkz: hızlı yükseldi durduramadık efendim)

    edit: 18-20 yaşlarındayken çıkılan seyahatlerin hatırası o magnetler. zaten son 5-6 yıldır gittiğim hiçbir yerden almadım magnet vs.

    edit2: altta birisi yeteri kadar magnet yapıştırırsan arabadan da pahalı olabilir demiş. kendisini üç evetle uğurluyoruz.
  • (bkz: hımmm)
  • yurtdışına çıkıp magnet alan vizyonun mühim bir tespiti. kesinlikle katılıyorum euro çok pahalı.
  • adam demis ki kici kirik magnetler bir buzdolabindan fazla ediyor, burada diyorlar ki bize ne, yurt disina gittigini duyurma meraki. ıdrak yok millette. ancak eziklik. kendini hakit gördüğü icin baskasinin yazdığını da o eziklikle okuyor ve ancak bunu anlayabiliyor. ne biliyorsunuz adam gitti kendi aldi hepsini, bir arkadasim her yurtdisina gidene siparis verir mesela gittigin yerlerden bana magnet getir diye.

    nitekim simdilik buzdolabi fiyati bu seviyededir. cok yakin zamanda saglan bir guncelleme ile onun fiyati da magnetlerden hakkini geri alir duzeye gelecektir.
  • anlamsız durum.

    yeteri kadar magnet satın alıp arabanın üzerine yapıştırırsan magnetler arabadan pahalı olacaktır.

    (bkz: beyin bedava)

    keşke magneti kafana yapıştırsaydın, 3 euroluk 1 magnet ile bile bedava beyinden daha pahalı oluyor. ama magnet taşa yapışmıyor, pardon.
hesabın var mı? giriş yap