• merhaba, sevgili sözlük ailesi. sürekli burada rezalet başlıkları açarken, hayatımda yaşadığım en büyük olayı ve memnuniyeti sizlerle paylaşmak istedim.

    eşimle birlikte 2015 yılından itibaren, normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendikten sonra tüp bebek merkezleri araştırmaya başladık. bir sürü hastane ve merkez gezdik ve medicana international beylikdüzü hastanesini evimize de yakınlığı, ilgileri vs. dolayı tercih ettik. doç. dr. selman laçin ve ekibi 2 yılımızı, emeklerimizi, ümitlerimizi, binlerce liralarımızı, hayallerimizi yerle bir etti. bilemedik işlerinin ilk ve öncelikli amacının para olduklarını.

    sonrasında eşimin doktoru bize oluşturulan embriyoların kalitesiz olabileceğini ve bu yüzden kendine ait laborotuvarı olan, oluşturulan embriyo üzerinden genetik tarama yapabilen, şişli memorial hastanesi, prof. semra kahraman ve ekibini önerdi. en azından gidip bir konuşalım dedik, memnun kalırsak krediyle falan bi şekilde son bir denememizi yaparız dedik. semra hanım ve yar. doç. fulya gökdağlı sağır hanım ile öngörüşme yaptık. ilgileri, sordukları sorular, istenen testler, sürecin nasıl başlayıp nasıl devam edeceği, diğer hastaneyle alakaları bile yoktu. çok düşünmeden kabul ettik ve nisan sonunda tedaviye başladık.

    sürecin en başından sonuna kadar fulya hanım adan zye tamamen hastasına ve sürece hakim ve yönlendiricimiz oldu. yumurta toplama işlemini başka bir doktor, transfer işlemini başka bir doktor yaptı. (hepsi kendi konusunda uzman) medicana da ise süreci yöneten, yumurta toplayan, transferi yapan hep fatma özdemir adında bir doktor olmuştu.

    çok uzattım farkındayım, daha fazla zamanınızı almadan sadede gelmek istiyorum. 9 temmuz da transfer yapıldı, 18 temmuzda pozitif test sonucunu ve son olarak 11 ağustosta 8 haftalık yavrumun kalp atışlarını duydum. ülke krizde batarken, bu haberle o kadar duygu dolu ve mutlu oldum ki anlatamam sözlük.

    sözün özü, eğer ki tüp bebek tedavisi araştıran yazarlar varsa gözü kapalı bu hastaneyi değerlendirebilirler. semra kahraman ve fulya gökdağlı sağır'dan allah binlerce kez razı olsun. 3 yıldır beklemiş olduğumuz mucizelerimizi gerçekleştirdiği için. selman laçin ve ekibini de gözünü para doyursun.
  • dr. semra kahramanı gençlik yıllarında dr. zekai tahir burak hastanesi'ndeki başarılı uzmanlık döneminde tanımış biri olarak beni şaşırtmayan mutlu son.
    seksenli - doksanlı yıllarda pek çok akademik yayında onun imzasını görebilirdiniz. başarı tesadüfen gelmiyor kesinlikle. arayan onu buluyor.

    edit: "reklamlar tayfası" taşlarını ayarsız ellerine iade ediyorum. ne prof. semra kahraman'dan, ne memorial hastanesi'nden çıkarım var. her rezalet başlığına atlayanların başarı hikayelerine de prim verilmesine alışmaları gerekir.
  • bir adet memnun aile iceren başlık.

    reklamlar tayfasi da damlamış. ulan istiyorsunuzki hep başımıza bir seyler gelsin; ölümlerden dönelim; buraya taşıyalım.
  • güzel dileklerini ileten yazarlara teşekkür ederim öncelikle.

    birilerini reklam yapmanın derdinde değilim, daha öncesinde başka bi yerde yaşadığım olumsuzlukların sonrasında, bir doktor tarafından yönlendirilmemiz sonucu yaşadığımız memnuniyeti dile getirdim. ayrıca, bu insanların reklama dahi ihtiyaçları yok. aynı dertten muzdarip insanların hastanede oluşturduğu kalabalık bunu açıkça gösteriyor. ben sadece tecrübelerimi paylaşarak, insanlara yardımcı olmak istedim.
hesabın var mı? giriş yap