• çalışma ve sosyal güvenlik bakanı vedat bilgin, meclis bütçe görüşmelerinde yeni asgari ücretin "bayram havası yaratacak" bir rakam olacağını söyledi.

    bakan bilgin'in açıklamalarında satır başları şöyle:

    "ciddi bir asgari ücret artışını gerçekleştireceğiz. çalışanlarımız için, özellikle düşük gelirli asgari ücretle çalışanlarımız için bir bayram havası yaratacaktır.

    "(3600 ek gösterge) önümüzdeki hafta komisyonumuzu toplayacağız. komisyonda, sosyal ortaklarımız, sendikalar olacak. ondan sonra da yüce meclis'e göndereceğiz."

    kaynak - ntv
  • bayram değil seyran değil eniştem niye beni öptü
  • nerede o eski bayramlar…
  • isterseniz asgari ücreti 5000 tl yapın değişen bir şey olmayacak. süt su an 15 tl 2 ay sonra belki 25 tl olacak sen asgari ücrete zam yapsan ne olacak. en basitinden temel gıda ürünlerinin fiyatları belli daha da ne olacagı meçhul. paranın değeri yok, cıldırmışsınız be. bu ülkenin arefesi seçim günü olacak bayramı ise kaybettiginiz an olacak.
  • eyt’yi kapsarsa tam bayram olur.
  • yahu ne sacmaliktir! asgari ucreti ister 5000 yap ister 10000 yap, 2 ayda o para erir...

    bugun peynirin kilosu 60 tl ise asgari ucretin 5000 oldugu yerde 100 tl olur. hicbir anlami yok. lutfen kanmayin boyle oyunlara. memurlara (benim gibi) da istersen %50 yap vallahi anlami yok bu saatten sonra...

    sut la suttttt koylu 4.75'e satiyor bize 13 liraya, hadi 10 olsun, satiliyor.

    yapilmasi gereken vergileri azaltmak, gelir vergisi dilimini yukseltmek. bu sefer de devlette para kalmiyor. en iyisi mi defolup gitsinler...
  • tipik bir seçim öncesi yatırım çalışması.
  • erken seçim is loading…
  • geçen yıllarda venezuella'da asgari ücrete 4 kat zam yapmışlardı, aynı gün tüm ürünler ×4 olmuştu.
    amaç enflasyonu düşürmek olmalı her zaman. yoksa bol sıfırlar yakında paralara eklenir.
    link
    https://www.google.com.tr/…arsilamiyor/5877772.html
  • asgari ücret de erdoğan'ın “size bir sürprizim var haaa” dedikten sonra sürpriz gününe kadar, “unutmayın size bir sürprizim var haaaa, bak sürpriz yapacağım elhamdülillah, hamdullah” laflarına döndü. sanıyorlar ki bu açıklamalarla, “bayram gibi bir rakamla geleceğiz” ve saire laflarla milleti heyecanlandırıyorlar. farkında bile değiller insanların öfkelendiğinin, yaptıkları artışın bir aya kalmadan enflasyonla eriyip gideceğinin herkesin bildiğinin.

    gereksiz ve fazla yükselince herkesi aptal, en zekiyi ise kendin olarak görürmüşsün ya, tam olarak böyle bir durumun içinde; acizce kıvranıyorlar.

    isterseniz asgari ücreti on beş bin lira yapın, 1,000€'ya bile tekabül etmeyecek.
hesabın var mı? giriş yap