• türk’ün türk’ten başka dostu olmadığını gösteren açıklama.
  • adamlık
  • azerbaycan respublikası xarici işler nazirliyinin beyanatı

    azerbaycan terrorizmin bütün forma ve tezahürlerini qeti şekilde pisleyir ve beynelxalq ictimaiyyetin terrorizme qarşı mübarizede seylerini destekleyir. bu menada biz eminik ki, türkiye hökumeti terefinden beyan edildiyi kimi, türkiye silahlı qüvvelerinin heyata keçirdiyi “sülhün menbeyi” emeliyyatı suriyanın erazi bütövlüyü çerçivesinde terror riskinin aradan qaldırılmasına, qaçqınların öz evlerine qayıtmasına, humanitar problemlerin hell edilmesine, sülh ve sabitliyin temin edilmesine xidmet edecekdir.

    azerbaycan dışişleri bakanlığının açıklaması

    azerbaycan, terörizmin tüm biçimlerini ve şekillerini şiddetle kınamaktadır. uluslararası toplumun terörle mücadeledeki çabalarını destekliyoruz. türk hükümetinin belirttiği gibi, türk silahlı kuvvetlerinin başlatmış olduğu barış pınarı harekatı'nın suriye toprak bütünlüğü çerçevesinde terör tehdidinin ortadan kaldırılmasına, mültecilerin evlerine dönmelerine, insani sorunların çözülmesine, barış ve istikrar sağlamasına yardımcı olacağından eminiz.

    kardeşin kardeş için açıklamasıdır.
  • --- açıklama ---

    azerbaycan, terörizmin tüm biçimlerini ve tezahürlerini şiddetle kınıyor ve uluslararası toplumun terörle mücadeledeki çabalarını destekliyor. bu anlamda, türkiye hükümeti tarafından başlatılmış olan "barış pınarı" operasyonunda, türk silahlı kuvvetlerinin terör tehdidinin ortadan kaldırılmasına, mültecilerin evlerine dönmelerine, insani sorunları çözmelerine ve suriye'nin toprak bütünlüğü içinde barış ve istikrar sağlamasına yardımcı olacağından eminiz.

    --- açıklama ---
  • azerbaycan cumhuriyeti dış işleri bakanlığı tarafından;

    "azerbaycan terrorizmin bütün forma ve tezahürlerini qeti şekilde pisleyir ve beynelxalq ictimaiyyetin terrorizme qarşı mübarizede seylerini destekleyir. bu menada biz eminik ki, türkiye hökumeti terefinden beyan edildiyi kimi, türkiye silahlı qüvvelerinin heyata keçirdiyi “sülhün menbeyi” emeliyyatı suriyanın erazi bütövlüyü çerçivesinde terror riskinin aradan qaldırılmasına, qaçqınların öz evlerine qayıtmasına, humanitar problemlerin hell edilmesine, sülh ve sabitliyin temin edilmesine xidmet edecekdir."

    şeklinde yapılmış açıklamadır.

    benim anladığım kadarı ile meali;

    azerbaycan olarak terörizmin tüm şekil ve tezahürlerini lanetlediğimizi ve teröre karşı yapılan mücadeleyi desteklediğimizi belirtiriz. bu manada türkiye hükümeti tarafından başlatılmış olan "barış pınarı" operasyonunda, terör unsurları temizlenirken suriye'nin toprak bütünlüğüne bağlı kalınacağına, mültecilerin kendi evlerine döndürülmesinde insancıl çözümler uygulanacağına, barış ve sukunetin temin edileceğine, eminiz.
  • pkk terör örgütünün tüm veziyetlerinin içine soxtuxları açıklamadır. teşekkürler dost ve kardeş ülke.
  • kardeş ülkenin geç gelse de sevindiren açıklamasıdır.
  • hadi sizde karabağı içinde bir operasyon yapında çifte düğün yapalım gardeşler.
  • sesli okuyunca kahkaha attıran açıklama. deneyin, siz de güleceksiniz hahahah.
hesabın var mı? giriş yap