• iddialara göre, baltalimanı kemik hastalıkları hastanesinde doktor olan yavuz sümter’in,(29) hastanede nöbeti vardı. saat 05.00 sıralarında nöbeti olan diğer doktor kaan erol,(26) doktor odasına girdi. doktor odasında karşılaşınca kaan erol, yavuz sümter’e kendisinden az çalıştığını ve az hasta baktığını söyleyince aralarında tartışma çıktı. tartışma kısa sürede doktor odasında kavgaya dönüştü. yavuz sümter, kavga sırasında yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak erol’a defalarca sapladı. ağır yaralanan erol, meslektaşlarınca ilk müdahale yapılarak şişli etfal hastanesine götürüldü ancak kurtarılamadı. doktor yavuz sümter, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

    polisin yaptığı araştırmaya göre, sümter hastanede devrecilik yapıldığını öne sürüyor ve istifa etmeyi düşünüyordu. daha sonra ise bu fikrinden vazgeçerek çalışmaya devam etmişti. olay saatinde de erol, sümter’i kendisinden az çalıştığı ve az baktığı yönünde suçladı. bu suçlamayla birlikte kavga başladı ve cinayet gerçekleşti. yavuz sümter'in kaan erol'u çoğu kalp bölgesine olmak üzere 40 bıçak darbesiyle öldürdüğü öğrenildi.

    meslektaşımıza allah'tan rahmet, ailesine sabır dilerim...

    kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/…ayarak-oldurdu-41348488
  • kesin bir hasta yakınıdır diye küfrederek girdim başlığa. gerçekten şaşırdım.

    tanım: bir doktorun diğerini vahşice öldürmesi.

    edit: yahu şu yazdığımı okuyup ne saçma salak çıkarımlar yapıyorsunuz anlamıyorum. genellikle bu haberleri gördüğümüzde hep saldıranlar hasta yakınları oluyor ben de öyle zannettim, durum öyle olmayınca şaşırdım bu kadar. oraya "vahşice" diye yazmışım, "doktor doktora yapınca şiddet olmuyor mu?" diye mesaj atıyor adam. az kitap okuyun da iki cümlelik yazıları anlayabilin hiç olmazsa.
  • asistanlar arasında çekişmeler, kıskançlıklar vs. olduğunu biliyorum ama birbirlerini bıçaklayarak öldürecek kadar ne olmuş olabilir ki?

    yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
  • ulan daha yeni hastaneler açıldı sabah sabah ne yaşadınız mk dediğim durumdur.

    edit:ulan bende biliyorum hastaneler her zaman açık hani 8den sonra muayeneler başlar ya hani onu kastettim.
  • doktorlar bu sefer kimi protesto edecekler merak konusu. mutlaka cahil hastalar, anlayışsız akrabalar, çok fazla hasta bakmaları vs. yüzünden birbirlerini vurmuşlardır.
  • baltalimanı kemik hastalıkları hastanesi'nde 2 asistan doktor arasında çıkan bıçakla kavgada bir doktor hayatını kaybetmiş.

    https://www.cnnturk.com/…asinda-bicakli-kavga-1-olu
  • (bkz: yazık) onca eğitime yazık.
  • öldüren doktorun yeni istifa ettiği ve psikiyatrik rahatsızlığı olduğu söylenen vahim olay.

    işe giriş psikiyatri muayeneleri ciddiyetle yapılmalı.

    edit: ayrıca haberde bıçaklı kavga diyor ama bayağı uyurken gelmiş 30-40 kez kocaman kamp bıçağı ile bıçaklamış, öldürmüş.
  • ülke psikopat dolu, meslek falan fark etmiyor.
hesabın var mı? giriş yap