• kabe'ye vinç düşmesi olayı değildir.kabede çalışan vincin devrilmesi olayıdır.
    ölenler arasında türk hacılarında olduğu söyleniyor.umarım durum çok kötü değildir.sadece türkler için değil bütün hacılar için söylüyorum bunu.
    ilahi adalet olayına gelirsek, tarih açısından değilde başka bir açıdan değineceğim. hopada geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi için " allah'ın sopası yok. komünist, ateist onların hepsi" diyen tanıdık bir dayı şu an orada. umarım o da iyidir.
    not:hopalıyım ve ateistim. şeker falan da istemiyorum.

    edit: başlık başa kalmış, başlığı açan arkadaş, tarihten dolayı ilahi adalet vurgusu yapan kişiye şeker vereceğini söylemişti.

    edit2: başlık taşınmış. yazdığım başlık "11 eylül 2015 kabe'ye vinç düşmesi" idi.
  • allah müslümanları pek önemsemiyor galiba
  • 15 hacı adayının hayatını kaybettiği olay.. yani şimdilik.. ölenler arasında türk yokmuş, ama yaralılardan çok var deniliyor..

    diliyoruz ölü sayısı artmaz, ama görüntüler çok korkunç..

    edit: afp haber kaynağı; 52 hacı adayının hayatını kaybettiğini bildirdi.. aralarında kimliği belirlenemeyen 1 türk de mevcumuş..

    edit1: ölü sayısı 65, yaralı sayısı 156'ya çıktı.. son yılların en çok kayıplı hac kazalarından.. olayın büyüklüğü hakkında fikir sahibi olabilmek için olay anı videosunu izlemenizi tavsiye ediyorum.. o ses..

    allah yardımcıları olsun..

    ekleme: bahsettiğim video gelmiş..

    son edit: ölü sayısı 107, yaralı sayısı 238 olmuş.. ölenler arasında 7 türk hacı adayı, yaralılar arasında da 19 türk hacı adayı varmış.. olayın sebebi de takdir-i ilahi imiş..
  • afp'ye göre ölü sayısı 52 şu an: https://twitter.com/afp
  • hac ziyaretinde bulunan bazı müslümanların yaralanmasına ve ölmesine neden olan felakettir.
    açgözlü araplar yine neyin inşaatını yapıyordu acaba? etrafındaki otel ve tesisler nedeniyle görünmez hale gelmiş milyonlarca müslümanın ibadet için yöneldiği kabe!
    vincin neden orada olduğunu sorgulamak yerine, vinci yapanın ateist bir bilim adamı olma ihtimalini sorgulayacaklar belki de.
    kimbilir leonardo da vinciye neler söyleyecekler de dinin sömürülmesini görmezden gelecekler.
  • torununun çükünü, 1500 yıl önce doğan birinin çüküne benzetme amacıyla kestiren kişilerin üstüne vinç düşmesi olayıdır.
  • ıbretlik olay. kabe etrafinda yapilan kazulet binalar icin uyari da olabilir.
  • " 1'i türkiye vatandaşı 52 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı"

    http://haber.sol.org.tr/…nc-dustu-oluler-var-129424
  • resmi olmayan bilgilere göre bir vatadandaşımızı kaybetmişiz. ölen 52 kişiye allahtan rahmet diliyorum.

    ve bütün ekşi sözlüğünde bu kaza olayında sessiz kalması, buranın ne kadar iki yüzlü olduğuna da gösterir. terörist leşi için ağlayan hümanizm tohumcukları, burada insanların inancına hakaret yağdırıyor.
hesabın var mı? giriş yap