• 11.09.2021 saat 15:00

    baya baya birileri gitmiş ....

    hatta tt olmuş

    #heryermaltepeheryerdireniş

    edit : bu habere göre maltepe kaymakamlığı izin vermemiş itiraz üzerine istanbul valiliği izin vermiş.

    https://haberinkalemi.com/…anbul-valiligi-sasirtti/

    an itibariyle twitter da gördüğüm davet ile haberdar olduğum buluşma.

    aşı ve pcr karşıtı cephe alanlar düzenliyormuş. acaba valilik onayı alabilir mi diye düşünüyorum.

    tanım : bir buluşma etkinliği daveti.

    ben aşı olan bir birey olarak kimseye zorla vücut bütünlüğü aleyhine bir girişim yapılamayacağı ve kimsenin de aşıya zorlanamayacağı kanaatindeyim.

    şiddet içermeyen her türlü fikir beyanı özgürce açıklanabilir.

    bu nedenle aşı karşıtlarının fikir beyanları da özgürce dile getirilebilmesi sağlanmalı.

    bakalım gerçekleşebilecek mi bu etkinlik?

    sanırım bu arkadaş tertip ediyor.

    https://twitter.com/…tatus/1435323375199694849?s=19
  • aşılıların virüsü yaydığı (aşısızların pandemisi yalanı söylenmişti oysa), aşılıların da yoğun bakıma düştüğü (ki verilerin mrna aşıları lehine biraz carpıtılmış olduğunu hepimiz düşünüyoruz), insanların arasına kin ve nifak (aşısızlar bizi mahvedecek, öldürecek, biz keriz miyiz?) sokuldugu, mobbingle aşıya zorlanan çalışanların pcr gibi zorlayıcı bir işleme rutin maruz bırakıldığı bir toplumda, uyanış için mitinge sevinmek saffaniyet olur.

    2 doz sinovaclılar da aşısızlara katıldı, hani şu sağlık bakanının överken mrnayı kakaladığı aşı... uyanacak mıyız?
    bizim suyumuza bir şey katılıyor.
    iyi uyuyoruz biz, ayakta.
    yine de ümid veren bir mitingtir.

    edit: beyaz onluklere itaat ettiği için kendisini akıllı addeden zavallı zümre, günü geldiğinde sizi en çok alkışlayanlardan ve "ben de biliyordum zaten" diyenlerden olacaktır.

    tarihte devrim başlatan, keşif yapan, düzen getiren herkes önce asağılanır ve taşlanır. hakikat yola saf inanç ve yalnız başlar...

    dikkat edin güzel insanlar, provokasyon, terör grupları ve pis zihniyetler muhakkak aranıza karışacak ve davanızı haksız göstermeye çalışacaktır. dik durun.
  • katılım için iq < 70 şartı aranan miting.
  • insana farklı şeyler düşündüren ama aslında niyetin çok başka bir gündem için belirdiği anlaşılan hede.

    bir an bir titredim. kafada deli çağrışımlar.

    (bkz: 11 eylül 2001)

    yaşı yetenlere selam ederim.

    (bkz: 35 yaş üstü yazarlar)

    .....

    olası yanlış algıya karşın vicdanen zorunlu edit:

    sayın ve de pek muhterem sözlük ahalisi,

    işbu entry'de aslında belirtmek istediğim şey, bir klasik "yanlış anlaşılan başlıklar" mevzusu idi. yeminnen başka bir niyetim yoktu, kendime gülerken yazarak anı bırakmak istedim hepsi bu.

    aşı karşıtlarının bir eylemi olacağını bilmeden, bende uyandırdığı intiba ve tarihlerin, gündemin üzerine denk düşmesinden ibarettir. yani bir gündem zehirlenmesinin yansımasıdır.

    verdiğim tepki, özetle şudur:

    gene mi savaş çıktı leyn!

    30 yaş altı gençliğe referans bilgi niyetine:

    (bkz: 11 eylül olayları)
    (bkz: afganistan'ın işgali)
    (bkz: taliban)
    (bkz: abd'nin afganistan'dan geri çekilmesi)
  • hükümetin zımni destek verdiğinden şüphelediğim bir mitingtir. pandeminin başından beri yaptıkları uygulamalarla hem komplo teorisyenlerinin alan bulmasına katkı sağlamış, hem de yaptıkları göstermelik denetimlerle insanları çileden çıkarmıştı. dünya'nın gelişmiş ülkeleri insanların aşı kampanyasındaki büyük desteği görülürken, bizimkiler buna bile en başında yaptıkları davranışlarla milleti yanıltmışlardı. (biontech isteyenlere biontech kötü, sinovac daha iyi demişlikleri var.)

    şimdi de böyle bir aşı karşıtlığı furyası patlak verdi. normalde hükümet karşıtı protestolarında polisler yaka paça gözaltı yapıyordu. dahası her silahsız toplantı düzenlendiğinde hükümet yanlısı seçmenler izin aldınız mı diye çaka satıyordu. ancak, nedense bu hükümet karşıtı eylemde trollerden veya hükümet yanlısı gazetecilerden herhangi bir ses bulunmuyor. (hatta hükümet yanlısı medyada buna destek veren gazeteciler var. bu ayrı bir başlık konusu.)

    şimdi o malum mitingi merakla takip edeceğim. o miting planlandığı gibi yapılır ve bittikten sonra olaysız bir şekilde dağılırsa o zaman bir konuda kanıya bağlayabiliriz: "hükümet aslında pandemiyle mücadele etmiyor, pandemiyle mücadele ediyorum algısı yapıyor." kaldı ki bu miting planlandığı gibi yapılırsa yeni bir salgın mutlaka ülkemize yayılır. (tabi onlar baştan beri pandemiye plandemi diyorlar.) o durum olduğu takdirde allah, pandemiyle mücadele eden sağlık çalışanların yardımcısı olsun. çünkü çok ihtiyaçları olacak.

    edit: hükümet neden destek versin diyenlere sadece ünlü bir sözü söyleyeceğim: meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz. kaldı ki birkaç gün önce #pcrbitersepandemibiter demişlerdi.

    ikinci edit: bir suserın uyarısı üzerine kısıtlamaların gevşediği yönündeki bölümü kaldırdım. zira son gelen haberler yasakların sıklaştığı yönünde. malum, hindistan'dan gelen delta ve kolombiya'dan gelen mu varyantları nedeniyle önlem almaya gittiklerini gördüm.
  • bu mitinge katılanlardan da pcr veya aşı istenecek mi acaba? ağzımla gülüyorum şu an, götümle devam ederim gülmeye.

    telegram ve facebook gruplarından öğrendikleriyle sistemin inanılmaz işleyişini çözmüş, maymun ve zürafalarla aynı zeka seviyesine sahip ve bu aktiviteleriyle seni de beni de riske atan bir grup avelin yapacağı miting.
  • yeterli kalabalığı yakalarlarsa muhtemelen bir kaç kişinin covid’den yoğun bakıma yatacağı mitingdir.

    youtube yayıncılarına çağrımdır gidin röportaj yapıp dünya düz mü diye sorun inanın hepsi dünyanın düz olduğunu söyleyecektir. bu adamlar komplo teorileri takip etmekten devrelerini yakmışlar, gerçeklikten kopmuşlar ve çoğu eğitimsiz cahil insanlar tabi en kötüsü cahilliklerinin ve bilgisizliklerinin farkında değiller.

    yakın çevremde bu adamlardan çok var bu adamlar hiç bir şey anlatamazsınız uğraşmayın.
  • yapılacağı bölgede iq oranının %70 düşeceği ve diğer bölgelerde %70 yükseliş görüleceği miting.
hesabın var mı? giriş yap