• son 2 aydır her yerde karşımıza çıkan saçmasapan "geliyooo, oluyooo,yıkılıyooo" temalı reklamların sahibi n11.com'un 11 kasım'daki alışveriş çılgınlığında yaşanacak rezaletlerin bir çatı altında toplanmasıdır. hem rezaletle karşılaşan sözlük yazarlarına büyük kolaylık sağlayacak, hem de sol framede 64 tane rezalet başlığı görülmeyecek diye düşünüyorum. şimdiden yerimizi ayıralım çünkü bu alışveriş sitesinin normal zamanda bir sürü sorunlu satışı oluyorken, belirtilen günde kimbilir neler yaşanmaz. *
  • az çok esnaflık yapmış, ticaretle uğraşmış kimseler bilir ki kimse zararına mal satmayı bırak karından bile zarar etmez. bu akıllılar da kampanya öncesi önce bindiriyor sonra indirdik diyip yine geçiriyorlar. 2 hafta önce 92 tl ye aldığım şarjlı diş fırçası 116 tl.

    ama sepette 20 tl indirim var, gene 4 tl geçiriyorlar. geçir babam geçir, öpülmedik bir kulak arkamız kaldı onu da siz öpün.
  • eksi sozluk minority report kahinleri is basinda
  • * altlimitsiz kuponlar harici şahsi görüşüm tamamen çöp bir kupon dağıtım haftası geçirdiler.

    1) n11'in fiyat yükseltmeyle alakalı yasağı esasında mantıklı fakat işlevsiz.
    2) satıcı doğrudan mevcut ilanın stok sayısını sıfırlayıp ilanı pasif hale getirebilir.
    3) satıcı aynı ürünü fiyat geçmişine bakılmaksızın tekrar farklı bir fiyattan listeleyebilir.
    4) burada alıcıya görev düşüyor. bir ürünü alacağınız zaman elinizin altında fiyat karşılaştırma siteleri olmalı. fiyat karşılaştırma sitelerinden kupon dahil herhangi bir avantajı olup olmadığını anlarsınız zaten n11 fiyatının.
    5) olmayan rezalet. altlimitsiz kupon kovaladıysanız zaten güle oynaya yaparsınız geçersiniz alışverişinizi çok 3e 5e bakmayıp.

    özet : altlimitsiz kuponunuz yoksa fiyatlar konusunda kılı kırk yarın. n11'deki normal fiyat/indirimli fiyat oyununa gelmeyin.
hesabın var mı? giriş yap