• yakın arkadaşım ve kız arkadaşının başına gelen hadisedir.

    özetle, kızlardan biri sevgilisini öptüğü için garson gelip ‘burada öpüşemezsiniz, insanlar rahatsız oluyor’ diye sertçe uyarıyor. onlar da rahatsız olan kim diye sorduklarında garson lafı kıvırmaya başlıyor. (elbette şikayet eden kimse yok) ardından yöneticiyi çağırıp onunla konuşmak istiyorlar -ki burada işler tuhaflaşıyor. yönetici ‘evli olduğunu’ ve böyle * manzaralar görmek istemediğini söylüyor. bu, dünyanın her yerinde ayrımcı ve homofobik bir ifade olarak suç teşkil ederken, daha fazlası geliyor. bu tuhaf konuşmayı çiftten biri kaydetmek isterken (kamera tamamen kız arkadaşına yönelik) yönetici fiziksel saldırıda bulunarak kızın elinden telefonu alıyor. haklı olarak kız telefonunu vermek istemeyince tartaklıyor.

    biri ıstanbul’da yaşayan ve bu şehri çok seven bir alman, diğeri şilili kimseye zararı olmayan iki kadından bahsediyorum. 20 yaşındaki bir kadına gücü yeten bu kişi umarım benim yanımdayken de tekrar bunu yapmayı dener, sadece bunu söylüyorum.

    peşin not: midpoint’in hiçbir şubesine hayatımda gitmişliğim yok. fakat istiklal caddesi’nin ortasında şube açıp istediğiniz gibi insanların cinsel yönelimi nedeniyle -böyle diyeceğim çünkü hayatım boyunca heteroseksüel bir erkek olarak başıma gelmedi- insanlara karışamazsınız. hele hele yönetici pozisyondaki bir çalışanıysanız insanların telefonuna el koyamazsınız, şiddet asla ve asla uygulayamazsınız.

    bu tuhaf mekana gidecek olanlar umarım tekrar düşünür bundan sonra.
  • mekan çalışanlarının tutuculuğu ve densizliği ile açıklanabilecek rezalettir.
    rezalet puanı: 10/10
  • dünya genelinde rezalet puanı: 10/10

    türkiye’de ne yazık ki: 1/10

    olayın duyulması ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi adına elimden geleni yaparım lakin sonuç vermeyecek, umarım tekrarını yaşamazlar.
  • beyoğlu'nda mekan açıp bunu yapamazsın yaparsan batarsın diyeceğim ama aklıma hepimize boksunuz diyen ama yine de vazgeçilmeyen kızılkayalar geliyor. bir şey yok oyna devam olacak malesef...
  • türkiye'de yapılmaması gereken hareket diyerek özgürlüğümüzün kısıtlanmasının, şiddetin asla meşrulaştırılmaması gereken rezalet.
  • homofobi sosu olması dışında tipik çomar tipi rezalet...

    "arkadaşım sarılamazsınız diyorum, burası aile müessesesi anlamıyor musunuz" diyen bir tip gözümün önüne geliyor.

    bırakın insanlar öpüşsünler, sevgi değil nefret öldürür.
  • halbuki garsonun durduklarında uyarması gerekiyordu.
  • garsonun kendi cinsel yönelimine veya görsel zevkine göre insanları uyarabileceğini sanması başlı başına absürt olan durum.
  • hoterosekseul bir cifte de ayni tepkiyi gosterirler.
  • senin yaninda denese ne olacak diye merak ettiğim durum. umarım senin yanında denerken ben de senin yanında olurum bende sadece bunu söylüyorum. o zaman o kadınların arkasına saklanmak neymiş gösteririm sana.

    siz varya haklıyken haksız olmayı çok iyi beceriyorsunuz. gel burada karının reklamını yap vay efendim öpüştüler yiyiştiler bilmem ne. ulan bu millete zamanında havada panik filmini kırmızı nokta diye kakaladilar tv de ne bilsin allah'ın köylüsü lezbiyeni gayi. adam onu sex sanıyor. e sen de milletin önünde sex yapmayacaksın kardeş.

    yanımda yapsın diyor ya kodumunun arap stereotypei. bacağındaki kılları al önce millete sjw lik yapacağına.
hesabın var mı? giriş yap