• bir vatandaşımızın diğer vatandaşa "nankör" dediği tartışma.izlemek için.

    edit: pardon seneyi yanlış girdim.
  • (bkz: nankör değil namkör)

    türbanlıların kafam kadar gözlük modası bitmemiş miydi ?

    %50'nin çıkarıp ağzına verseler (bkz: oral seks) en azından götümüzü sikmediler buna da şükür diyecekler bunlardan ne bekliyorsunuz ki ?

    edit: allah bunun çoluğuna çocuğuna selam alıp verenine komşusuna sabır versin böyle bir oluşumla uğraşmak ne kadar zordur tahmin edebiliyor musunuz ?
  • geberin o zaman nankörler diyerek tartışmayı kendince bitiren bacı içerir.
    en azından emekli amcayı 155 i ararım şimdi diyerek tehdit etmemiştir.
  • emekli emekçi amcaya;geberin diyen güneş gözlüklü abla;
    sana yazıklar olsun.
  • bu yaşta sebze kuyruğuna girdiği için üzgün ve sıkkın olan emekli birine "geber o zaman" diyen türbanlı bacı içeren video.

    her şey sıçıp batırıldığı için kendi parasıyla kendisine şov yapılıyor, aidiyetten gözü kör olmuş olayı eleştirene "geber" diyor. nasıl bir kafa lan bu?

    bir de "sen karşılığını almışsındır bin kere" diyor.
    adam emekli, 50 yıl çalışmış, emekli haliyle sebze kuyruğunda. bu mu lan karşılık?

    (bkz: siyasal islam)
  • konuyla alakası yok ama güzel bir foto

    edit: görsel bok sineğine aittir.

    son edit: görsel ne alaka diye sormayın. (bkz: anlayana)
  • o değil de; meşhur fıkra, hani şu köprüdeki adam hikayesi gerçekleşmiş, röportajlar da onunla ilgili diye varsayarak dinlediğinizde çok eğlenceli. tavsiye ederim.
  • al sepetiii vur tokadiiii kimdi bu ya hafizalari yoklayalim lutfen...
  • bir savaş çıktığında suriyeliler gibi kaçmayı planlayan lakin söz gelimi kurtuluş mücadelesinde bebesinin üstündekini silahları kamufle etmek adına alan, bebesini düşünmeyen ninelerimizin torunları olduklarını gururla söylerler, kaçmayız, gidecek bir yerimiz yok diyen böyle abilere ise geberin derler, vatanı sevmek bu uğurda kalıp ölmek veyahut sizin gibilerin deyimiyle gebermek ise, zamanında olduğu gibi şerefimizle ölürüz sizin gibilerde suriyeye falan kaçar lakin o zaman çok zevdiğiniz suriyeli kardeşlerinizin bizim onlara davrandığımız gibi onların size davranmadığını gördüğünüzde belki aklınız başınıza gelir. fikri yok zikri var diye bunun gibilere deniyor işte.
hesabın var mı? giriş yap