• odtü mezuniyet töreninde taşıdıkları malum pankart sebebiyle cb’na hakaret suçlamasıyla dün gece çıkarıldıkları mahkemede 4 odtü’lü yeni mezun tutuklandı arkadaşlar.

    kaynak: tutuklanan arkadaşlarımız. gün içinde kaynak gelecek arkadaşlar.kaynak

    edit: özelden yazan bir arkadaş kürdistan bayrağı taşımalarının anlamı ne diye soruyor. bayrak lgbti bayrağı arkadaşlar. internette reis tutkunları sayfalarında da almanya bayrağı tutuyorlar diye yorumlar görmüştüm. hobi olarak mı cahilsiniz?

    edit2: bana gelen mesajlardan ve yazılan entry’lerden görüyorum ki muaviye küfeli hikayesine dönmüş her şey bu ülkede
  • birisine hakaret eden herkes tutuklaniyor mu? kendini kutsallik mertebesine aldi adam, ismini agzina alan tutuklanacak yakinda, voldemort mubarek!
  • bir karikature bile tahammulu olmayanlarin isidir. asla ve asla elestri kabul etmeyin, sizi hep yaglasinlar, ballasinlar. 16 senedir hataliyiz minvalinde bir cumle dahi duyamadigimiz guruhtan yine sasirmadigimiz bir yaklasim olmus.

    bu devran oyle veya boyle donecek o zaman svihs.

    edit: elestriye tahammulu olmayan zihniyetin usaklari hakaret bu diyerek kufur kiyamet mesaj yaziyorlar. ben yine de hepinizi seviyorum. *
  • hiç bir radyo ve televizyonda haber izlemiyorum. taksi, dolmuş yada herhangi bir ortamlarda denk geldiğim haber bölümünde mutlaka tutuklandı kelimesi geçiyor, olağan bir kelime oldu. ağla sevgili yurdum... genç insanlar protest olur böyle cezalandırarak kaybetmeyelim, sevelim, koruyalım saygılarını kazanalım önce.
  • atatürk'ü koruma kanununa sövenleri başlığa bekliyoruz.
  • daha fazla demokrasinin tezahürüdür.
  • hırsızlar, tacizciler, pedofili manyaklar dışarda elini kolunu sallaya sallaya gezer, odtülüler tutuklanır. ne güzel adalet var ülkemde.
  • sonra muz cumhuriyeti deyince kızıyorlar
  • ekleme: zamaninda dalga gecmek amaciyla degil, ifade ozgurlugunu savunmak ve elestiri getirmek amaciyla cizilmis bir karikaturu pankart olarak odtu'deki mezuniyetlerinde tasiyan 20'li yaslardaki 4 gence tahammul edemeyip nefretle tutuklatan gozu donmus sozde demokratik, ozunde diktator bir cumhurbaskanini aklamaya calismak icin kendinizi yirtmaniz ve ustune kufretmeniz, bu zihniyeti neden desteklediginizi gosterir nitelikte. bir liderin tum gucu elinde bulundurmasi sizi zerre rahatsiz etmiyor; cunku kendinize ait bir kimliginiz, kisiliginiz yok. otoriteye itaat etmek ve sizinle gorusen her fikri yok etmek icin buyuk bir gayret icindesiniz. kindar, nefret dolusunuz. halk olmaktan cikip saldirgan bir kalabaliga donustunuz. en guclu sizsiniz, kabul; ama hakli degilsiniz. tarih erdogan'i dehsetle de olsa animsayacak belki ama, siz kalabaliklar icindeki bir sayidan ibaret, kimliksiz ve kisiliksiz olarak yitip gideceksiniz. sizin adiniza zerre uzulmuyorum. ben kesilen agaclara, kirletilen irmaklara ve denizlere, tekmelenen kedilere, kacirilip tecavuz edilen minicik cocuklara, erkek siddetine kurban giden kadinlara, her seye karsin piril piril yetisebilmis guzel insanlarin soldurulan yasamlarina uzuluyorum. bir odtu'lu, ama her seyden once bir insan olarak yuregim sizim sizim sizliyor.

    "erdogan diktator olsa boyle pankart acabilirler miydi? ulkede demokrasi var." diyen ileri zekali fanatiklere gelsin bu haber. keske sahte ciksa, ah keske!!

    "odtü mezuniyet töreninde taşıdıkları pankart nedeniyle gözaltına alınan öğrenciler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandılar.

    ortadoğu teknik üniversitesi'nin (odtü) mezuniyet töreninde taşıdıkları pankart sebebiyle gözaltına alınan ve nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 öğrenci hakkında tutuklama kararı verildi.
    dokuz8'in duyurduğuna göre, pankartın hazırlandığı baskı evi çalışanının ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

    odtü’de 6 temmuz'da gerçekleşen diploma töreninde cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın karikatürünü pankart olarak taşıyan 3 öğrenci, 7 temmuz günü "cumhurbaşkanı erdoğan'a hakaret" suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. 8 temmuz'da da pankartı hazırlattığı belirtilen ö.k. ile söz konusu pankartı bastığı öne sürülen ş.d. ankara emniyet müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı."
  • meslek hayatımda tanık olduğumhukuka aykırı olarak uslu durun haaa demek amaçlı yapılan tutuklamalardan sonra şaşırmadığım tutuklamalardır.
    maksimum 2-3 aya çıkacaklar.

    sge: https://www.birgun.net/…u-luler-serbest-226680.html

    demiştim.
hesabın var mı? giriş yap