• bu rezalet bir arkadaşım ekolü aracılığı ile bana düşmüş ve tarafımca yardımcı olma amaçlıdır. mağduriyet bir süre sabredilmesine rağmen giderilmemesi üzerine bu başlığı açmam rica edilmiştir. saygılar;

    "magduriyetime girmeden önce tahmini gelecek sorular için birkaç cevapta bulunayım. şikayetimi dile getirme amacım benim gibi başka kadınların magdur olmaması en azında bu firmanın ismini aratınca fikir sahibi olmaları. bunların yanı sıra neden pahalı bir yer tercih ediyorsunuz yanıtı da vereyim simdiden,oncelikle bizim ulkemizdeki kuaforleri biliyorsunuz fotografi gosterirsiniz asla o fotograftaki gibi olmaz olmamasını da geçtim kadınlar bizzat bilir ki o saçları yanlış renge cevirmeleri yetmiyor gibi bir de yakarlar ve oldukca ukalalar. saç yandıktan sonra duzelme süresi en az 3,4 sene.

    neyse konuya gireyim burayı instagramdaki yaptıkları saclara bakarak ve birkac defa gidip görüşmede bulunarak seçtim. fazla para vereyim güzel olcaksa düşüncesiyle gittim,cünkü genel sonuclar gordugum kadarıyla güzeldi. ögrenci olduğumu belirttim uygulanacak islemler konusunda konuştuk ayni zaman da eski kuafor maceram yuzumden saclarim buyuk hasar gormustu o kesilecekti ve renklendirmeler olacakti. bana şöyle dendi istersen boyama isleminden sonra paket atma, mikrokaynak tak hem maliyetinden kırpmıs olursun hem paket islemi kadar saca zarar vermez. ve o saclar sende kalir renklendirmen o sekilde olsun. tabii bu islemin de parası oldukca neyse kabul ettim. ögrenciyim eski magduriyetimi belirttim zaten ona rağmen asla bilgilendirme yapılmadı. ben taktım kullandım 3 ay sonunda gittim cikartmaya çıkartma için 200 liraymis takma için de bu mikrokaynakları başına 4 liraymıs yani 150 200 tane takılacaksa siz düşünün. ilk takılması da 4 haneli rakamlar tahmin edersiniz ki.

    öncellikle asıl problem; bana asla takılma çıkarma işleminin maliyeti konusunda bilgilendirme olmadı. ilk defa yaptırıyorum. sen bir müşteriye tavsiye ediyorsan bütün bilgilendirmeyi yapmak zorundasın gerekirse bilale anlatır gibi anlatacaksın.kaynaklarımı almaya gidince 150 kaynak 76 ya düşmüş yarı yarıya resmen,kaynakların bu kadar azalabilecegi konusunda da bir bilgim yoktu onu da çıkartılırken öğrendim birsürü param çöpe gitmiş oldu. bilgi verilmedi mağdur edildim ve kazıklandım.

    bu yazıyı da tercih edecek varsa bilgilensinler benim gibi kazıklanmasınlar diye yazma gereksinimi duydum. kazıklandım mı kandırıldım mı bilerek mi üstü kapalı konuşuldu bilemeyeceğim tek bildiğim söylenmek zorunda olduğu. ayrıca bunların yanı sıra tüm renklendirmelerle ilgilenen kişi de oldukça ukala birisi. saç rengim ilk içime sinmediği zaman bana buna da kumral diyorsan gidin yıkayın rengi gibi tavırlarda bulundu. kocaman köşk ikramlar şaraplar bilmem neler fakat görevli adam seni tersliyor nezaketin ikramlarla ölçülmediğini de kavrayabilselermiş keşke. ayrıca şubenin asıl sahibi toprak bey ile de asla görüşemedik ben ilgileneyim sizinle diye diğer çalışanlar ilgilendi bu konularla. oysaki biz ordaki ismin ve sahibinin de orada bulunduğu güvencesiyle gidiyoruz. bu yazı ile başkalarının da kazıklanmasına engel olursam ne mutlu."

    mağdurdan edit;

    " 1)islemin masraflari soruldu sadece takma isleminin fiyati verildi.

    2)konu ekşi sözlükte açılinca derdine sicayimlarin olacagini zaten biliyordum amacım orayi tercih edecek kadinlar arama yaparken bu başlığı gorunce beni anlayacaklardir iyi gunler."
  • sabah sabah ciddi bir şey sanıp okuduğum rezalet.
    --- spoiler ---

    bir adet genç kızımızın saçı istediği gibi olmamış, bu kıza da yürüyen bu yazar oğlanımız da başlığı açıp hikayeyi yazmış.
    --- spoiler ---

    rezalet değeri 2/10 (o da kızın parasının boşa gitmesi (1) +çocuğun kıza olan sevgisi (1)
  • guzel gorunebilmek icin wlinizden gelen yapayligi sahteligi yapiyorsunuz ondan sonra turk erkekleri cok kaba. oldu canim.
  • rezalet değil bile bile lades demektir.
    kaynakların ücretli olarak takıp çıkartıldığı mahalle kuaföründen bile alınacak bir bilgidir.
    toprak bey köşkü bayan kuaförüne çevirmiş, altından nasıl kalkıyor diye düşünüyordum. meğer bizim kızlarımız sandığımdan da safmış.
    her zaman çok para veriyor olmak en iyisine sahip olacağınız anlamına gelmez, keriz keriz olmayın.
  • özeti: kızımız bin kusur tl paraya istediği saçı yaptıramamış, basireti bağlanmış, güzel olacaksın deyü kandırılmış.

    rezalet puanı 1/10.
    başlığı açan arkadaşın meriçlik puanı 10/10
  • yazık lan şu sözlüğün düştüğü duruma. şikayetvar mi burası ablacığım? takım maliyeti olan bir şeyin söküm maliyeti de vardir. bak misal otomobil lastiği alırsın, kış gelir kisliklari taktirmak için gider yine para verirsin (bunun adı yeniden takımdır ancak esasen değiştirme ücretsiz. ne olacaktı lastiksiz mi dolasacaktik?
  • kuafor gerekli bilgilendirmeyi, ne olursa olsun, yapmadiysa hatalidir.
    edit: imla
  • “saçım olmadı beğenmedim” demenin saçma sapan yolu. bize mi sordun giderken, memnun değilsen gitmezsin olur biter. bize ne senin saçından. parası ile ilgili bilgi verilmedi diyor, sorulmadan bir hizmetin fiyatının söylenmesi terbiyesizliktir. adamlar kibar davranmış sana. sorsaydın fiyatını öğrenirdin ve fiyatı beğenmediysen de yaptırmazdın.
hesabın var mı? giriş yap