• insanların artık ne denli gözü dönmüş birer mahlukat haline geldiğinin kanıtı olan haber. bu nasıl bir şerefsizlik örneği, zaten kadına çektirdikleri yetmemiş gibi hiç bir suçu olmayan bir masuma nasıl böyle bir ceza reva görülebilir ki? tüm bunlar insanların çaresizliğinden kaynaklanıyor, onları koruyacak ne bir devlet ne de kanun var bu ülkede. şimdi şikayetçi olunmuş evet, bakalım bu insansılar ne kadar ceza alacak hep birlikte görücez nasıl olsa. koca bir hiç.
  • neden her ülkeye en az bir tane toplama kampının gerekli olduğunun açık örneklerinden biri.
  • bu hayvanlığı yapanın ve azmettirenin yaşama hakkı yoktur. o çocuktan bundan sonra ki hayatında ne bekleyebilirsiniz ki. o çocuğu diri diri mezera koymuşlar. allah belanızı versin. bu pislik içindeki kokuşmuş ama göstermelik dindar toplumdan da bi bok olmaz. ondan sonra batının ahlaksızlığı batının ahlaksızlığı diye gezer durursunuz. ahlakınızı sikeyim sizin.
  • başlığı görünce aklıma gelen ilk şey uçurtma avcısı * oldu. haberi okumaya içim el vermedi, spoiler vardır belki diye diğer yorumları da okumadım, çok üzüldüm sadece.
  • gördüğümüz gibi tecavüz ülkemizde yalnızca erkek çocuklarda travmaya yol açıyor, yalnızca onların psikolojisi bozulabiliyor tecavüz sonucu, bir tek onlar intihar eğilimi gösteriyor.
    mardin'li n.ç
    siirt'li h.t, s.t, g.e ve ş.y
    bursa'lı b.ç hüseyin üzmez marifeti
    daha niceleri...
    daha dün, şırnak'lı h.ö'ye "katillerinin" beraatini müjdeledi mahkeme.

    kız çocuklarımız analarının karnında tecavüzü beklemeye başladıklarından onlara koymuyor tabi.
    bu çocuklar, bu insanlar, kadınlar yalnızca iki harf, bir noktalar artık hayatta.
    mersin'li m.k'yı unutmayın.
    ama annesi s.k'nın yaşadıkları için de bir damla göz yaşını esirgemeyin.
  • önce idam cezasını düşündürten daha sonrasında ise derin bir nefes alıp "hayır bu kadar kolay kurtulmamalı" dememe neden olan haber.
    (bkz: aynısını ona da yapacaksın)
    ardından penisini kesip çiğ çiğ yedireceksin. sonra idam. bakalım tecavüz oranları düşüyor mu yoksa düşmüyor mu.
  • n.ç. davasına bakan hakimin kendi davasına bakması için dua edecektir
hesabın var mı? giriş yap