• saat 20:45'de sükrü saraçoglu stadında oynanacak maç
  • fenerbahçenin avruda yakaladıgı olumluu havayı 27 kasım 2007 inter milan fenerbahce macinda yenilerek değil ama berbat oynayarak kaybetmesi nedeniyle muhtemelen çok zorlanacağı maç.ancak muhtemelen turu geçecektir yine de.
  • tam biz seyirciler son mac stresi sendromunu üzerimizden atabilecekken psvnin galibiyeti ve akabinde fenerbahçenin maglubiyeti ile bir kez daha son mac stresini gündeme taşımış karşılaşma. üstelik bu noktaya deplasmanda psvyi ve cskayı yenebilecekken alınan beraberlikler sonucu gelinmiş olması daha bir acı.

    ilginç bir gece olacak vesselam. grupta iddiası kalmamış cska fenerbahçe deplasmanında iken gruptan çıkmayı garantilemiş inter psv ile oynayacak. biz olsak, son maçta grupta iddiamız kalmamış olsak, prestij maçı der abanırız maça. bakalım cska ne diyecek...

    haydi hayırlısı.
  • muhtemelen fenerbahçe'nin beşiktaş'tan ilham alarak çıktığı ve bunu ispatlamak isteyen futbolculara zamanın müsade etmediği maçtır.
  • sonucu ne olursa olsun fenerbahçe'nin avrupa'da yoluna devam edeceği maç. bu yolun uefa mı yoksa şampiyonlar ligi'nde mi olacağı da futbolculara kalmıştır artık.
  • group g pld pts
    internazionale 5 12
    fenerbahçe 5 8
    psv 5 7
    cska moskva 5 1

    mac oncesi puan durumu işte böyledir.
    fenerbahce'nin gruplardaki 6. ve de son macidir.
    macin sonuclari ne olabilir.

    i) fenerbahce yener. o zaman kafamiz rahat, bekle bizi ikinci tur fenerbahce geliyor.

    ii) fenerbahce berabere kalir. dua edelim gruptan lider cikmayi garantilemiş inter, psv deplasmanindan puan alsin. zordur ama imkansiz degildir gruptan cikmasi.

    iii) fenerbahce kaybeder. yandi gulum keten helva. aslinda berabere kalmakla kaybetmek arasinda bir fark yoktur. bu durumda da psv'nin galibiyet almasi gerek, zira (gbkz: ikli averaj)da fenerbahce bir ust tura cikar.

    zor mac olacaktir orasi kesin.
    şimdiden başarilar fenerbahcemize.
  • fenerbahcenin 27 kasim 2007 inter milan fenerbahce macinı taraftarına unutturması daha doğrusu telafi etmesi gereken maç. yine sevinmek, yine gülmek istiyoruz.
  • rusya' da liglerin çoktan bitmiş olmasının, cska moskova' nın şampiyonlar ligi ve uefa için iddiasının kalmaması ile birleşince nasıl bir cska moskova ile karşılaşılacağını merak etmekteyim. bu cska moskova' yı kadıköy' de yenemedikten sonra 2. turda ne işimizin olabileceği de ayrı bir merak konusudur.
  • 8 puana sahip olan fenerbahçenin bu maçı alamaması halinde ve psv nin de interi yenmesiyle uefaya düşeceği maçtır ki ben fenerbahçenin cska moskovayı sıkı savunmalı, baskılı bir oyun ile alt edeceğini ve 2. tura yükseleceğini düşünüyorum. yükselemezsek defterde bir sayfa geri çevirir, uefaya döneriz. (bkz: sağlık olsun)
  • bu sene avrupa’da aldığı başarılı sonuçlarla ismi sıkça duyulan fenerbahçe’nin avrupanın büyükleri arasında bende varım diyebilmesi için kesinlike kazanması gereken maçtır. bir işte başarılı olabilmek için daima hedef yüksek tutulmalıdır. ben ne de olsa büyük takımlara elenirim en iyisi uefa’da bir alt seviyede takımlarla mücadele edeyim düşüncesi hiçbir zaman sizin büyümenizi ve daha ileriye gitmenizi sağlamaz. dolayısıyla çok fazla da uçulmadan çıta yüksek tutulmalı ve fenerbahçe’nin hedefi en az şampiyonlar liginde çeyrek final olmalıdır. ayrıca maçta direkt olarak galibiyet hedeflenmeli ve inter gibi istikrarsız ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takımın psv’den alabileceği muhtemel puanlara güvenilmemelidir.
hesabın var mı? giriş yap